OTTELUENNAKKO: PKKU – KuPS Akatemia klo 14.00

Voitontahtoinen Akatemia lähtee haastamaan sarjakakkosena olevaa kotijoukkuetta

Ykkösessä pelaavan KuPS Akatemian sarjakausi jatkuu tänään Etelä-Suomessa. Sarjakakkosena oleva Pallokerho Keski-Uusimaa ja KuPS iskevät yhteen 11:nnen sarjakierroksen ottelussa, joka pelataan Keravalla kello 14.00 alkaen. Pelipaikkana on Kalevan urheilupuisto.

Suoraviivainen kotijoukkue pyrkii hyökkäämään nopeasti

Akatemian sarjakausi etenee vahvasti nousujohteisessa suunnassa. Pelaamisen eri osa-alueet alkavat vähitellen asettua oikeille kohdilleen ja hyvä joukkuepelaaminen on alkanut tuottaa hienoja lopputuloksia. Viime sunnuntaina oli vaasalaisen FC Sportin vuoro jäädä aseettomaksi vahvasti hyökänneiden kuopiolaisten edessä. Nyt on edessä astetta kovempi voimainkoitos sarjataulukon kärkipäässä sijaitsevaa kotijoukkuetta vastaan.

”PKKU on laadukas joukkue, jota vastaan me pelasimme viimeksi kaksi viikkoa sitten. Meillä on siten tuore tuntuma seuraavasta vastustajastamme ja on hyvin tiedossa mitä sieltä on tulossa. Heillä on hyviä yksilöitä ja nopeutta erityisesti hyökkäyspäässä, joita he pyrkivät tavoittelemaan suoraviivaisesti ja sitä kautta ratkomaan pelejä”, KuPS-valmentaja Ali Al-Musawi toteaa.

Akatemian peruspelaaminen on kohonnut toivotulle tasolle

Tämän päivän PKKU-ottelu on viimeinen peli ennen neljän viikon mittaista keskikesän sarjataukoa. Akatemia pelaa seuraavan sarjaottelunsa heinäkuun 16. päivänä. Viime viikonlopun Sport-voitosta jäi kaikin puolin hyvä maku ja vahvaa peliä pyritään jatkamaan sunnuntaina Keravallakin.

”Sport-ottelu oli meiltä hyvä peli. Pelaamisessa näkyi paljon niitä asioita mitä me olemme harjoitelleet ja etukäteen sopineet ja hyvä, että ne nyt myös siirtyivät peliin. Peruspelaaminen on toivotulla tasolla. Monet joukkueen avainpelaajat pelaavat sillä tasolla, jolla me odotammekin ja he myös ovat pystyneet pitämään oman tasonsa korkeana pelistä toiseen. Sitä kautta koko joukkueen taso on noussut”, Al-Musawi kiittelee tunnollisesti harjoittelevaa pelaajistoaan.

”Toivottavasti nousujohteinen trendi jatkuu”

Akatemiajoukkue on päässyt alkukesän aikana hyvään nousujohteiseen vireeseen ja valmentaja toivookin jatkoa positiiviselle trendille. ”Onnistumisia on tullut laajalla rintamalla ja toivotaan tämän jatkuvan. Hyvän kokoonpanon me saamme sunnuntaina jälleen kentälle ja pyrkimyksenä saada tietenkin hyvä peli ennen liian pitkää sarjataukoa. Nyt meitä odottaa astetta kovempi haaste, joka on vain hyvä asia. Lähdemme luottavaisin mielin haastamaan PKKU:ta ja katsotaan, mitä uutta keksitään oman pelaamisen suhteen”, Al-Musawi suunnittelee.