OTTELUENNAKKO: KuPS Akatemia – VJS la klo 16.00

Akatemiajoukkue jatkaa innokasta pistejahtiaan Väre Areenalla

Ykkösessä pelaavan KuPS Akatemian värikäs sarjakausi jatkuu jälleen lauantaina omalla kotikentällä. Ohjelmassa on nyt 15:nnen sarjakierroksen kotipeli, jossa vastustajana on Vantaan Jalkapalloseura VJS. Kello 16.00 alkava kotiottelu pelataan Väre Areenalla. Ykkösen päättymäisillään olevaa runkosarjaa on pelaamatta enää neljä sarjakierrosta ja Akatemiajoukkue tavoittelee tiiviisti jatkopaikkaa syksyn ylempään loppusarjaan.

Hienolle EBK-voitolle haetaan lauantaina jatkoa

Akatemia kukisti edellisessä sarjapelissään EBK:n mainiolla peliesityksellä ja hakee lauantaina seuraavaa voittoaan. EBK-voitto on akatemiajoukkueen parhaimpia pelejä tällä kaudella. ”Lopputulos kertoo, että me olimme siinä ottelussa parempia. Pelissä tehtiin sovitusti asioita ja hyvin ne toimivat kentällä. Pelin taso on meillä aika hyvä ja me haluamme pitää tason korkeana jatkossakin”, KuPS-valmentaja Ali Al-Musawi toteaa.

Kotijoukkueen pitää lauantainakin pystyä jälleen parhaimpaansa, sillä mitään helppoa peliä ei ole nytkään luvassa. ”VJS on hyvä porukka ja kova peli on varmasti taas tulossa. Sarjataulukon ei saa antaa millään lailla hämätä, sillä he ovat pelanneet paljon tiukkoja ja tasaväkisiä pelejä. Meidän pitää valmistautua hyvin ja olla heti alusta asti hereillä. VJS on aika suoraviivainen joukkue ja he pyrkivät yleensä aika nopeasti pääsemään selustaan. Todennäköisesti he laittavat jo aika kaukaa palloja meidän puolustuslinjan taakse ja siihen meidän pitää olla valmiita”, Al-Musawi korostaa.

”Anttu” Kauppila pelaa lauantaina Akatemian riveissä

Akatemia saa lauantain peliin merkittävän vahvistuksen, sillä liigajoukkueen kokenut keskikenttäpelaaja Anni-Maija Kauppila tulee pelaamaan VJS-otteluun. Akatemiajoukkueen ensimmäinen kilpailullinen pelikausi on edennyt voimakkaasti nousujohteissa suunnassa. Ykkösen runkosarja sisältää liigan tapaan 18 sarjakierrosta ja Akatemialla on hyvät mahdollisuudet kiilata Ykkösessä neljän parhaan joukkueen joukkoon.

”Me olemme oppineet kauden aikana voittamaan ja sehän on tietenkin aika mukavaa. Keväällä meille tuli monta tasaväkistä tasapeliä ja niukkoja tappioita, mutta nyt me olemme pystyneet kääntämään tasaiset pelit voitoiksi. Ja tätä me haluamme jatkossakin”, valmentaja muistuttaa.