OTTELUENNAKKO: KuPS Akatemia – PKKU la klo 14.00

Akatemiajoukkue pyrkii jatkamaan vahvaa menoaan Väre Areenalla

Ykkösessä pelaavan KuPS Akatemian nousujohteinen sarjakausi jatkuu lauantaina jälleen omalla kotikentällä. Akatemia ja Pallokerho Keski-Uusimaa kohtaavat yhdeksännen sarjakierroksen ottelussa, joka alkaa Väre Areenalla kello 14.00.

Vahvasti nousujohteinen vaihe on nyt menossa

Akatemiajoukkue on onnistunut parantamaan merkittävällä tavalla omaa pelaamistaan tämän sarjakauden aikana. Akatemia on nyt hankkinut kolme peräkkäistä voittoa pelaten neljä peräkkäistä nollapeliä, mitkä ovat merkkejä toivotusta kehittymisestä. Valmentaja Ali Al-Musawi toivoo positiivisen kehityksen edelleen jatkuvan runkosarjakauden tullessa viikonloppuna puoliväliin.

”Toivotaan, että eteenpäinmeno jatkuu. Kun puolustuspelaaminen pysyy hyvänä, on aina helpompi voittaa. On hienoa, että tiukat pelit kääntyvät nyt meille, sillä alkukaudella meille tuli niistä monta maalitonta tasapeliä”, Al-Musawi toteaa. Nyt vastaan tulee kovatasoinen PKKU, joka kohdattiin jo talvella Suomen Cupissa.

PKKU pyrkii hyökkäämään nopeiden kärkipelaajiensa johdolla

”PKKU on ollut pari vuotta tämän sarjan kärkiporukoita. Joukkueessa on muutamia keskeisiä avainpelaajia. PKKU on vähän erityylinen kuin aikaisempi vastustaja, sillä PKKU pyrkii hyökkäämään suoraviivaisemmin. Heillä on pari nopeaa kärkipelaajaa, jotka pyrkivät vastustajan linjan taakse ja joita he pyrkivät hyödyntämään. PKKU on hyvä joukkue ja me olemme tällä hetkellä aika hyvässä vedossa, joten tasokas ottelu on varmasti tiedossa”, Al-Musawi muistuttaa.

JyPK kukistui edellisessä kotipelissä 1-0 hyökkääjä Heidi Leppämäen osumalla. Seuraava voitto edellyttää pelaajilta jälleen hyvää ja yhtenäistä joukkuesuoritusta. ”Meillä on vahva usko siihen, että hyvä vire kestää lauantainakin. Olen tyytyväinen joukkueen tekemiseen ja treenaamiseen tämän alkukauden aikana. Nousujohteisuus viime viikkojen aikana on ollut hyvää ja toivottavasti kehitys jatkuu”, Al-Musawi toivoo.