Otteluennakko: KuPS Akatemia – Atlantis FC

Väre Areenalla pelataan Miesten Kakkosen A-lohkon 4 kierroksen ottelu Akatemian ja Atlantiksen välillä. Klo 18 alkavassa ottelussa tullaan näkemään kotijoukkueen riveissä tuttuja nuoria pelaajia.

KuPS Akatemian ja Atlantiksen pelikaudet ovat alkaneet yskähdellen. Kotijoukkueen pistelaariin on tarttunut kolmesta pelistä tasapelipiste avauskierroksen Kiffeniä vastaan, jonka jälkeen on tulleet ruma kotitappio JIPPOa (1-7) vastaan sekä viime kierroksen pelistä 0-2 PK K-U:lle. PK K-U pelissä kuopiolaisilla oli paikat ottaa pinnat mukaansa, mutta osumatarkkuudesta jäi parantamisen varaa. Maaleista alkukaudesta Akatemialla ovat vastanneet Samuli Miettinen ja Tobias Karkulowski


Vierasjoukkue Atlantis FC on Gösta Sundqvistin ideoimana käväissyt aina Veikkausliigassakin saakka 2000-luvun alussa, mutta konkurssin jälkeen joukkueen toiminta on vakiintunut akselille Kakkonen – Ykkönen. Kulunut kausi on ollut haasteellinen myös vierasjoukkueelle, joka on aloittanut kauden yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla. Joukkueet löytyvätkin sarjataulukon peräkkäisiltä sijoilta 10. ja 11. 

Portit aukeavat Areenalle klo 17.15 ja paikalla palvelee kioski, TERVETULOA!


Otteluun veloituksetta KuPSn kausikortilla, liput alkaen 5 euroa


Linkkiä ottelusta löytyy Liveksien laadukkaan striimin kautta https://www.youtube.com/watch?v=HLBFSekvRPk