Otso Virtanen jatkaa KuPS:ssa!

Kuopion Palloseura on tehnyt jatkosopimuksen maalivahti Otso Virtasen kanssa. 27-vuotiaan turkulaislähtöisen huippuvahdin kanssa tehty jatkosopimus on kestoltaan kaksi vuotta.

Virtanen on edustanut KuPS:aa kaudesta 2017 lähtien loistavin ottein. Hänen debyyttikaudellaan KuPS nousi seitsemän vuoden odotuksen päätteeksi mitaleille, kun KuPS juhli kauden päätyttyä hopeisia mitaleita. Virtasen viiden KuPS-kauden aikana Palloseura on ollut Veikkausliigassa kolmen parhaan joukossa jokaisena vuotena – kahdesti hopealla, kahdesti pronssilla ja kirkkaimpana kauden 2019 Suomen mestaruus.

Virtasen pelikausi 2021 päättyi ennen aikojaan polvivammaan 29.5. pelatussa ottelussa FC Hakaa vastaan. Kuntoutuminen on kuitenkin edennyt suunnitelmien mukaan ja Turun Kisa-Veikkojen kasvatti pääsee harjoittelemaan normaalisti alkuvuodesta.

KuPS:n lisäksi TPS:ssa, IFK Mariehamnissa ja Skotlannin Hibernian FC:ssa pelannut Virtanen on torjunut Veikkausliigassa kaikkiaan 171 ottelussa. KuPS:n paidassa Otso on kirjannut tililleen jo komeat 145 virallista ottelua, joissa oma maali on pysynyt puhtaana 42 kertaa.