Ollipekka Ojala jatkaa päävalmentajana

Kuopion Palloseura ja Ojala allekirjoittivat uuden jatkosopimuksen

Ollipekka Ojala jatkaa Subway Kansallisessa Liigassa pelaavan Kuopion Palloseuran päävalmentajana. KuPS ja Ojala ovat allekirjoittaneet tänään uuden 1+1-vuotisen jatkosopimuksen. KuPS saavutti tänä vuonna Suomen mestaruuden lähes ylivoimaiseen tyyliin Ojalan valmennuksessa ja hän aloittaa innokkain mielin jo neljännen sarjakautensa päävalmentajan tehtävässä KuPS:ssa. ”Olen tosi tyytyväinen siihen, että jatkosopimus saatiin nyt allekirjoitettua. Täynnä energiaa me aloitamme nyt suunnittelun tulevaa varten ja jättimotivaationa meillä on olla Euroopassa ensi kesänä”, valmentaja muistuttaa.

KuPS-joukkue viettää parhaillaan syksyn lomajaksoa pitkän sarjakauden päätteeksi. KuPS oli tällä liigakaudella selvästi Suomen paras joukkue voittaen mestaruuden ansaitusti ja seuraavaan pelikauteen lähdetään jälleen kovin tavoittein. ”Tosi hyvä maku viime kaudesta jäi. Me onnistuimme hyvin kokonaisuudessaan ja dominoimme sarjaa alusta loppuun. Joukkueeseen tulee jonkin verran muutoksia ensi kautta varten: me saamme omantyylisiämme pelaajia lisää ja vahvistumme sitä kautta entisestään ja saamme enemmän vaihtoehtoja varioida omaa pelaamistamme. Tämän kauden runko pysyy pääosin koossa ja kaikki pelaajat ovat erittäin motivoituneita”, Ojala korostaa.

Päävalmentaja haluaa lähettää isoja kiitoksia myös kaikille keltamustan kannattajille, jotka ovat kannustaneet joukkuetta upealla tavalla niin vieras- kuin kotiotteluissa, erityisesti viimeisessä TiPS-ottelussa Väre Areenalla. ”Koen niin, että loppukaudella fanien mukaantulo oli yksi iso buusti meille. Me haluamme nyt rakentaa tänne jotain sellaista, mitä ei missään muualla Suomessa ole olemassa ja siinä meidän upeilla faneillamme on iso rooli. Iso kiitos kaikille KuPS-faneille”, Ojala kiittelee.