Niitty Hahl valittiin EM-jatkokarsintaturnaukseen

Suomen U19-maajoukkue saa vastaansa Puolan, Bosnia-Herzegovinan ja Hollannin

Subway Kansallisessa Liigassa pelaavan Kuopion Palloseuran laitapelaaja Niitty Hahl on saanut jälleen kutsun maajoukkuetehtäviin. Hahl on valittu Suomen U19-maajoukkueeseen, joka matkustaa maaliskuun lopussa Bosnia-Herzegovinassa pelattavaan EM-jatkokarsintaturnaukseen. Kovatasoinen turnaus pelataan 31.03. – 10.04. välisenä aikana ja Suomen vastustajina tulevat olemaan Puola (3.4.), kotijoukkue Bosnia-Herzegovina (6.4.) sekä Hollanti (9.4.).

Valmennusjohto valitsi turnausjoukkueeseen tässä vaiheessa 17 pelaajaa ja ryhmää tullaan täydentämään vielä kolmella lisäpelaajalla keskiviikkoon 27.03. mennessä. Tämän jatkokarsintalohkon voittajajoukkue etenee ainoana EM-kisoihin, jotka pelataan heinäkuussa Liettuassa.

Porrassalmen Urheilijat-62:n kasvatti on noussut nopeassa tahdissa nuorisomaajoukkuepelaajaksi. Kovaa harjoitteleva Hahl on edennyt Pallokissojen ja KuPS Akatemian kautta kuopiolaisseuran nimekkääseen liigajoukkueeseen, jossa pelasi erinomaisen sarjakauden 2023. Pelattuja liigapelejä on nyt yhteensä 20 ja liigamaaleja yksi. Niitty toimii seuran läheisen yhteistyökumppanin Wetterin kummipelaajana.