Neljä KuPS-pelaajaa taistelee maalitilaston ykköspaikasta

Keltamustan tehotykit Aino Kröger, Gentjana Rochi, Wilma Forsblom ja Anni Hartikainen jahtaavat runkosarjan maalikuningattaren arvonimeä

Kuopion Palloseura johtaa Subway Kansallista Liigaa kuuden pisteen erolla, kun runkosarjaa on jäljellä enää yksi ottelukierros. Tehokas KuPS on tehtaillut pelaamissaan 17:ssa liigaottelussa yhteensä 64 maalia ja neljä tehokkainta KuPS-pelaajaa kamppailee runkosarjakauden maalikuningattaren arvonimestä.

HJK:n tehotykki Lotta Lindström johtaa maalintekijätilastoa 11:llä liigaosumallaan. Åland Unitedin maalikanuuna Dana Leskinen sekä KuPS-hyökkääjät Aino Kröger ja Gentjana Rochi ovat maalitilastossa sijoilla 2-4 kymmenessä osumassa.

KuPS:n Wilma Forsblom on viidennellä sijalla yhdeksällä liigamaalillaan. Heinäkuun kuukauden pelaaja Anni Hartikainen (kuvassa) ja HPS:n Elli-Noora Kainulainen ovat sijoilla 6 ja 7 kahdeksalla liigamaalillaan. Aada Törrönen (Åland U), Jacqueline Hand (Åland U) ja Oona Jääskeläinen (HPS) ovat yltäneet seitsemään osumaan. Nämä pelaajat muodostavat maalintekijätilaston tämänhetkisen Top-10:n ja tehopelaajien maalijahti jatkuu edelleen niin lauantain sarjakierroksella kuin syyskuussa alkavassa ylemmässä loppusarjassakin.

Kuopion Palloseuran tehotykki Lavdije Begolli kruunattiin viime vuonna koko liigakauden maalikuningattareksi 25 liigaosumallaan Rochin sijoittuessa toiseksi 22 liigaosumallaan. HJK:n Oona Sevenius ylsi viime vuonna kolmossijalle 16:lla liigamaalillaan.

Lauantain liigaottelut:
PK-35 Vantaa – KuPS klo 15.00
Ilves – HPS klo 15.00
FC Honka – Åland U klo 15.00
ONS – PK-35 klo 15.00
TPS – HJK klo 15.00

Aino Krögerin kummiyritys:


Gentjana Rochin kummiyritys:


Wilma Forsblomin kummiyritys:


Anni Hartikaisen kummiyritys: