Neea Berg lopettaa upean peliuransa

Kokenut keskikenttäpelaaja jättää jäähyväiset pelikentille

Väre Areenalla vietetään lauantaina erittäin tunteikkaita ja haikeita hetkiä mitalinjaon ja mestaruuspokaalin noston ohella: Kuopion Palloseuran kokenut keskikenttäpelaaja Neea Berg lopettaa upean ja pitkän pelaajauransa lauantaiseen TiPS-otteluun.

Pääsarjaura alkoi KMF:ssä kaudella 2003

Berg pelaa parhaillaan 18:tta sarjakauttaan valtakunnan pääsarjassa ja lauantainen kotiottelu tulee jäämään hänen peliuransa viimeiseksi peliksi. Neea lukeutuu kaikkien aikojen eniten pelanneiden liigapelaajien joukkoon Suomessa. SM-sarjaura alkoi kaudella 2003 Kuopion Mimmi-Futiksen (KMF) riveissä jatkuen sen jälkeen Pallokissoissa ja nyt KuPS:ssa.

Neean virallinen liigaottelumäärä on tällä hetkellä 273. Tämä lukumäärä sisältää kaikki sarjakausina 2007 – 2021 pelatut liigapelit 8.10.2021 saakka. Pelattuja pääsarjapelejä on kuitenkin enemmän, sillä pelitilastoista puuttuvat vuosina 2003 – 2006 pelatut SM-sarjaottelut, joiden lukumäärästä ei ole onnistuttu löytämään varmoja faktatietoja mistään.

Pääsarjaura päättyy Suomen mestarina 2021

Neea pelaa huomenna viimeisen liigaottelunsa päättäen upean pelaajauransa Suomen mestarina. Subway Kansallisen Liigan viimeisen sarjakierroksen kotiottelu alkaa Väre Areenalla kello 16.30. Tervetuloa mukaan ”Nepsun” ja KuPS:n keltamustaan juhlapäivään, Banzai !!