Miesten joukkueen harjoitusviikko huipentuu lauantaina AC Oulua vastaan

Kuopion Palloseuran miesten edustusjoukkue on harjoitellut tiiviisti viimeiset puolitoista viikkoa. Joukkueen harjoitusjakso huipentuu lauantain, kun AC Oulu tulee testaamaan KuPS:n talvivireen Lippumäen ylipainehalliin.

Keltapaitojen harjoitusvahvuudessa on tällä viikolla mukana myös testipelaajia, jotka antavat näyttöjä Simo Valakarin johtamalle KuPS:n valmennusryhmälle. Päävalmentaja Valakari on ollut tyytyväinen näkemäänsä – niin omien pelaajiensa, kuin myös testipelaajien edesottamuksiin.

”On ollut hienoa nähdä, miten harjoituksiimme mukaan tulleet testipelaajat haluavat voittaa pelipaikan ja sopimuksen joukkueeseen. Mitä heidän kohdallaan seuraavaksi tapahtuu, riippuu monesta asiasta”, Valakari kertoo.

”Tiesin sen tottakai jo viime kauden perusteella, että joukkueemme on täynnä kovaluonteisia pelaajia. Ainoa tapa tehdä asioita on, että laitamme joka päivä kaikkemme peliin – niin he ovat jälleen tehneet harjoituskentällä. Joukkueessa on kova kilpailu pelipaikoista ja se auttaa meitä koko joukkueena kehittymään”, päävalmentaja jatkaa.

KuPS pelaa lauantaina harjoituskauden ensimmäisen kunnon ottelunsa, kun keltapaidat saavat Lippumäen ylipainehalliin vastaansa AC Oulun.

”Hienoa lopettaa treeniviikko lauantaina otteluun AC Oulua vastaan. Pelit ovat kuitenkin se suola, miksi teemme töitä treenikentällä. Me emme ikinä pelaa harjoitus- tai ystävyysotteluita, vaan pelaamme aina voitosta – se sama pätee myös nyt lauantaina. Haluan nähdä joukkueeltani lauantaina niitä asioita, joita olemme treenikentällä harjoitelleet. Pelaamisemme perusperiaatteet ovat aina läsnä”, Valakari päättää.

Harjoitusottelu KuPS-AC Oulu lauantaina 11.12.2021 Lippumäen ylipainehallissa. Ottelun tarkempi ohjeistus tiedotetaan myöhemmin tällä viikolla.