Miehet pelaavat harjoitusottelun lauantaina AC Oulua vastaan

Kuopion Palloseuran miesten joukkueen harjoituskausi on ollut käynnissä puolitoista viikkoa. Harjoittelu on ollut monipuolista ja joukkueen harjoitusviikko huipentuu lauantaina, kun AC Oulu tulee vieraaksi Lippumäen ylipainehalliin.

Keltamustien harjoitusvahvuuteen on tällä viikolla kuulunut sopimuspelaajien lisäksi testipelaajia sekä junioreita, jotka antavat näyttöjä valmennusryhmälle. Päävalmentajana toimiva Simo Valakari on ollut tyytyväinen harjoitusryhmän taisteluilmeeseen.

-Hienoa on ollut katsoa, kuinka testipelaajat ja juniorit antavat kaikkensa harjoituksissa pelipaikkaa tavoitellessaan. Kuitenkin on liian aikaista tehdä johtopäätöksiä kenenkään kohdalla, kommentoi Valakari harjoituksien kulkua.

-Olen sanonut tämän ennenkin, mutta ainoa tapa tehdä asioita on, että annamme joka päivä kaikkemme pelille. Se on se mentaliteetti, mitä haluan nähdä jokaiselta pelaajalta myös harjoituksissa ja harjoitusotteluissa, jatkaa valakari.

KuPS pelaa lauantaina harjoituskauden ensimmäisen harjoitusottelunsa, kun keltapaitoja vastaan Lippumäen ylipainehallissa astuu AC Oulu.

-Harjoitusottelussa mitataan pelaajien taistelutahtoa ja samalla annetaan näyttöjä ensi kautta varten. Nämä ovat tärkeitä mittareita myös valmennukselle siitä, missä kohti mennään tällä hetkellä, kommentoi Valakari lyhyesti lauantain ottelua.

Harjoitusottelu KuPS – AC Oulu pelataan lauantaina 10.12.2022 kello 15:00 Lippumäen ylipainehallissa. Ottelu pelataan kolmessa 30 minuutin jaksossa. Otteluun otetaan sisään maksimissaan 50 kausikorttilaista, sillä hallin tilat eivät mahdollista isompaa vierasmäärää. Ottelusta ei tule poikkeuksellisesti livelähetystä, mutta ottelusta julkaistaan ottelukooste YouTubeen.