Miehet kohtaavat vuoden ensimmäisessä ottelussaan Tampereen Ilveksen

Kuopion Palloseuran miesten edustusjoukkueen vuosi on alkanut vauhdikkaasti. Joukkue palasi harjoituskentälle loppiaisviikolla ja lauantaina 15.1. edessä on vuoden ensimmäinen ottelu, kun keltamusta saa Lippumäen ylipainehalliin vastaansa harjoitusottelussa Tampereen Ilveksen.

Vuoden vaihduttua KuPS:n harjoitusvahvuuteen palasivat myös Paulo RicardoDaniel Carrillo, sekä Janis Ikaunieks. Uusina pelaajina joukkueessa mukana ovat laitapelaaja Clinton Antwi, sekä HJK:sta siirtynyt keskikenttäpelaaja Sebastian Dahlström.

Dahlström kärsi loppukauden 2021 aikana pienestä loukkaantumisesta, mutta kuntoutuminen täyteen iskuun on Dalella sujunut suunnitelmien mukaisesti.

”Olen päässyt harjoittelemaan jo lähes normaalisti – ainoastaan harjoitusten pelillisiin osuuksiin en ole osallistunut. Uskon olevani piakkoin täydessä kunnossa”, 25-vuotias keskikenttäpelaaja kertoo ja jatkaa:

”Meillä on hyvä joukkue kasassa ja pystymme varmasti pelaamaan hyvää jalkapalloa. Joukkue on täynnä hyviä tyyppejä ja muutaman kaverin tunsin jo entuudestaan. Kaikki vaikuttaa todella hyvältä”.

Tehojensa puolesta parhaalla Veikkausliiga-kaudellaan 2017 Dahlström onnistui kolmesti maalinteossa ja tarjosi peräti yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä. Pelaajan itsensä mukaan KuPS:ssa viilettää seuraavat kaksi kautta monipuolinen keskikenttäpelaaja

”Keskikentällä pyrin organisoimaan peliä paljon sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan. Yritän rakentaa peliä ja osallistua myös hyökkäyksiin. Haluan auttaa joukkuetta myös maaleilla, sekä syötöillä ja ottamalla pallonriistoja. Olen mielestäni varsin monipuolinen keskikenttäpelaaja”. 

Ilves vastassa vuoden ensimmäisessä harjoitusottelussa

KuPS:n harjoitusviikko huipentuu lauantaina 15.1. pelattavaan harjoitusotteluun. KuPS saa Lippumäkeen vastaansa viime kaudella Veikkausliigassa viidenneksi sijoittuneen Tampereen Ilveksen. 

Ottelu alkaa kello 14.15 ja se joudutaan pelaamaan vallitsevan COVID-19 -tilanteen vuoksi suljettujen ovien takana. Ottelua voi kuitenkin seurata suorana lähetyksenä KuPS TV Live YouTube-kanavan kautta.

Kilpailulliset ottelut alkavat KuPS:n osalta tammikuun lopulla, kun kilpailukalenteriin palaava Liigacup alkaa. Liigacupin avausottelussaan KuPS kohtaa Lippumäessä sarjanousija VPS:n lauantaina 29. tammikuuta.