Meet and Greet -tapahtuma Väre Areenalla 5. helmikuuta

Kuopion Palloseura järjestää Meet&Greet tapahtuman 5. helmikuuta kello 16:00-18:00 Väre Areenalla. Tilaisuudessa esitellään molempien joukkueiden pelaajat ja kannattajamme pääsevät vapaasti jututtamaan joukkueiden pelaajia ja valmennusta.

Kuopion Palloseuran joukkueenrakennusprojektit etenevät hyvää vauhtia ja seura haluaa järjestää kaikille avoimen tapahtuman Väre Areenalla, jolloin kannattajat pääsevät tutustumaan paremmin joukkueisiin. Tilaisuuden yhteydessä niin miesten kuin myös naisten edustusjoukkueiden pelaajat esitellään sekä valmennus pääsee kertomaan missä projektit sillä hetkellä menevät.

Meet&Greet -tapahtumassa pääset juttelemaan kaikkien pelaajien kanssa vapaasti sekä tietysti halutessasi ottamaan yhteiskuvia ja pyytämään nimikirjoituksia. Tapahtuma alkaa valmennuksien puheilla 5. helmikuuta kello 16:00, jonka jälkeen kannattajilla on vapaasti aikaa tutustua niin pelaajiin kuin myös valmennustiimeihin. Tilaisuudessa on tuttuun tapaan esillä myös naisten viime kaudella voittamat pokaalit.

Tapaamisen yhteydessä myynnissä on myös alennettuun hintaan KuPStoren tuotteita sekä pääset sovittamaan upouuden Baseball-takin sovituskappaleita.

Lue lisää KuPS Baseball-takeista:

Tulkaa rohkeasti tapamaan Kuopion Palloseuran pelaajia maanantaina 5. helmikuuta Väre Areenalle!