Matias Siltanen taisteli U17-maajoukkueen kapteenina

Suomen joukkue sijoittui kolmanneksi Vantaan Myyrmäessä pelatussa EM-jatkokarsintalohkossa

Veikkausliigassa pelaavan Kuopion Palloseuran keskikenttäpelaaja Matias Siltanen johti Suomen U17-maajoukkueen loistavaa taistelua Vantaan Myyrmäessä pelatussa EM-jatkokarsintalohkossa. Suomi taisteli loppuun saakka EM-kisapaikasta tämän päivän Italia-ottelussa, joka päättyi jännittävien käänteiden jälkeen tasapeliin 2-2. Suomi sijoittui kivikovassa lohkossa kolmanneksi Italian ja Belgian jälkeen. Kova jalkapallomaa Hollanti jäi lohkon viimeiselle sijalle.

Suomi aloitti turnauspelit viime viikon keskiviikkona (20.3.) häviten Belgialle 0-1. Siltanen pelasi täydet 90 peliminuuttia toimien Suomen joukkueen kapteenina. Suomi kukisti lauantaina (23.3.) Hollannin komeasti 1-0 ja Siltanen pelasi jälleen täydet minuutit jatkaen kapteenina. Pikkuhuuhkajien upea taistelu huipentui tämän päivän Italia-peliin, jossa Matias toimi jälleen kipparina pelaten täydet 90 minuuttia. Italia viimeisteli tasoitusmaalinsa lisäajalla tuomitusta rangaistuspotkusta päästen juhlimaan ykköstilaansa ja EM-kisapaikkaansa.