Maalivahti Miika Töyräs palaa KuPS:aan!

Kuopion Palloseuran maalivahtiosasto saa kaivattua vahvistusta, kun Miika Töyräs liittyy keltamustan vahvuuteen loppukauden mittaisella sopimuksella.

22-vuotias Töyräs on KuPS:n oma kasvatti. Edelliset puolitoista kautta hänellä on kulunut Kokkolassa Ykkösessä pelaavan KPV:n paidassa. 

Kuopion Palloseuran paidassa Töyräs pelasi ennen siirtoaan Kokkolaan kymmenessä Veikkausliiga-ottelussa, joista kahdessa Miika torjui nollapelin.

KuPS:lla oli tarve saa vahvistusta maalivahtiosastolleen Otso Virtasen loukkaantumisen jälkeen. Töyräs on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut maalivahti, joka on kolunnut läpi Suomen nuorisomaajoukkueet.

KuPS:n maalivahtivalmentaja Jori Särkälle Töyräs on tuttu pelaaja aiemmilta KuPS-vuosilta. 

”Miika on varmaotteinen maalivahti, jolla on hyvin hallussa maalivahdin perustaidot. Taitojensa lisäksi hän on myös erinomainen joukkuepelaaja. Miika on erinomainen lisä joukkueeseemme”, Särkkä iloitsee.

Töyräs on mukana heti huomenna lauantaina KuPS:n akatemiajoukkue KuFu-98:n paidassa. KuFu-98 kohtaa Kakkosen A-lohkon ottelussa MyPa:n Kuopion Väre Areenalla kello 17.

Tervetuloa takaisin kotiin Miika!