Lavdije Begolli nousi liigan syöttötilaston ykköseksi

Tuplamestarijoukkueen tähtipelaaja jakeli kanssapelaajilleen peräti viisitoista maalisyöttöä

Suomen mestarijoukkueen tähtihyökkääjä Lavdije Begolli on voittanut Subway Kansallisen Liigan tämän kauden syöttötilaston. Begolli pelasi tällä kaudella 20 liigaottelua, joissa antoi kanssapelaajilleen peräti viisitoista täysosumaan johtanutta maalisyöttöä nousten syöttötilaston ylivoimaiseksi voittajaksi. Tuplamestaruuden voittanut KuPS saavutti tilaston neljä ensimmäistä sijaa: Anni Hartikainen sijoittui toiseksi (10), Aino Kröger kolmanneksi (8) ja Oona Siren neljänneksi (7). Liigan maalikuningatar Lotta Lindström (HJK) oli viides (6) Wilma Forsblomin yltäessä kuudenneksi (6).

Albanian A-maajoukkueessakin pelannut Begolli on pelannut jo seitsemän peräkkäistä sarjakautta Suomen liigakentillä. Hän saapui keväällä 2017 Jyväskylään liittyen JyPK:n liigajoukkueen riveihin, jossa teki myös oman liigadebyyttinsä FC Honkaa vastaan (22.04.2017). Begolli pelasi JyPK:ssa myös sarjakaudet 2018 ja 2019, jonka jälkeen siirtyi Kuopion Palloseuraan pelaten keltamustissa erinomaiset sarjakaudet 2020, 2021 ja 2022. Maalitykki oli viime vuonna koko liigakauden maalikuningatar 25 täysosumallaan.

”Lavi” toimii kuopiolaisseuran läheisen ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin PricewaterhouseCoopersin monivuotisena kummipelaajana. Hän viimeisteli päättyneellä sarjakaudella kahdeksan liigamaalia. Pelattuja liigaotteluita on nyt yhteensä 142 ja tehtyjä liigamaaleja 70. KuPS on tuplamestari, Banzai !!!!