Laatujäätelöt KuPS:n ottelutapahtumiin – KuPS ja Froneri Finland Oy monivuotiseen yhteistyöhön!

Kuopion Palloseura ja Froneri Finland Oy ovat solmineet monivuotisen markkinointiyhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Fronerin laatujäätelöt tulevat myyntiin KuPS:n ottelutapahtumiin.

Yhteistyön keskeisenä ilmentymänä Froneri ja KuPS kehittävät KuPS:n kotiottelutapahtumaa ja asiakaskokemusta tuoden myyntiin suomalaisille tutut Classic- ja Pingviini-jäätelöt. Classic- ja Pingviini-jäätelöitä myydään laajasti Väre Areenan myyntipisteillä. 

Froneri Finland on osa maailmanlaajuista yhteisyritystä, jonka omistavat puoliksi elintarvikeyritys Nestlé ja englantilainen jäätelönvalmistaja R&R. Froneri on toiseksi suurin jäätelönvalmistaja Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa. Froneri toimii yli 20 maassa ympäri maailman ja yritys työllistää Suomessa parisataa työntekijää.

Toimintamme alkoi Froneri-yhtiön nimissä lokakuussa 2016, kun Suomen Nestlén jäätelöliiketoiminta siirtyi kokonaisuudessaan FroneriFinland Oy:hyn. Suomessa toimintamme perustuu vahvaan, lähes 60-vuotiseen osaamiseen kotimaisessa jäätelönvalmistuksessa. Me jatkamme nyt suomalaisen jäätelön valmistusta Turengin tehtaalla entistäkin vahvempana FroneriFinland Oy:n nimissä. Turengin tehdas on yksi suurimmista Pohjoismaiden jäätelötehtaista.

Tarjoamme kuluttajille herkullisia jäätelöhetkiä ja suomalaisten suosikkimakuja.  Valikoimastamme löytyvät suomalaisille rakkaat, paikalliset brändit, esimerkiksi Pingviini, Aino, Classic ja Puffet. Tuomme myös jatkossa maistuvia jäätelöitä suomalaisten iloksi Euroopan tehtailtamme. Niitä ovat esimerkiksi Mövenpick of Switzerland ja Pirulo.