KuPSTV uudistuu – jatkossa löydät KuPSTV:n Solidsportin alustalta

Kuopion Palloseura ja Solidsport ovat solmineet yhteistyön, jonka myötä olemme siirtäneet KuPSTV:n Solidsportin alustalle. Uusi alusta mahdollistaa uuden lähestymistavan sisällön tuomisesta seuran kannattajien katsottavaksi.

Kuopion Palloseuran videosisältö löytyy jatkossa osoitteesta www.kupstv.fi , joka on luotu yhteistyössä yhteistyökumppanimme Solidsportin kanssa. Kanava tarjoaa uniikkia sisältöä, mukaan lukien Mölymäki Podcastin, harjoitusotteluiden livelähetyksiä, haastatteluita sekä myöhemmin kesällä myös europelejä.

Uusi alusta tarjoaa uudenlaisen mahdollisen kannattajillemme tukea seuraa tavalla, joka ei ollut ennen mahdollista. Seuraajillamme on mahdollisuus ottaa itselleen kanavan maksullinen versio, joille uusi sisältö tulee ensiksi yksinoikeudella – ja vasta myöhemmin kaikille ilmaiseksi katsottavaksi. Maksullinen versio pitää sisällään myös harjoitusotteluita ja euro-otteluita, joista ensimmäinen varmistettu lähetys on 23. maaliskuuta pelattava harjoitusottelu Hammarby IF – KuPS.

Kaikki sisältö ei kuitenkaan mene tilausmuurin taakse, vaan aikaisemminkin ilmaisena olleet sisällöt kuten ottelukoosteet, ennakkohaastattelut ja lehdistötilaisuudet pysyvät ilmaisena – ainakin toistaiseksi. Seuraamme miten uusi alusta lähtee käyntiin ja kannattajien toiveiden mukaisesti pyrimme tuomaan uutta uniikkia sisältöä.

Mölymäki Podcast tekee paluun!

Mölymäki Podcast tekee paluun ja vuoden ensimmäinen jakso julkaistaan lauantaina 17.2. kello 10:00. Jaksossa käsitellään vuoden 2023 tapahtumia ja otetaan kantaa joukkueen rakennuksen tilaan. Podcastia juontavat itseoikeutetusti Juuso Ikonen ja Viki Savonen.

Suunnitelmien mukaisesti Podcastia kuvataan yksi jakso kuukaudessa, mutta juontajakaksikko on jo kaavailut maaliskuulle ylimääräistä jaksoa: Veikkausliigan kausiennakko. Podcast jaksot ovat alkuun kaksi viikkoa näkyvissä vain tilaajillemme, jonka jälkeen jakso on kaikkien katsottavissa ja kuunneltavissa.


Katso otteluita osana kuukausitilausta

Pyrimme jatkossa tuomaan mahdollisimman paljon otteluita katsottavaksi myös KuPSTV:n alle. Ensimmäisenä livelähetyksenä tiedossa on Hammarby – KuPS harjoitusottelu, mutta kesällä tiedossa on ainakin Kuopion Palloseuran UEFA Conference Leaguen karsintaotteluiden kotiottelut. Vierasotteluiden lähetysoikeuksista käymme neuvottelut, kun ottelupari on varmistunut. Pyrimme saamaan oikeudet myös naisten Mestarien Liigan alkuturnaukseen, kunhan pelipaikka ja turnauksen järjestäjäosapuoli on varmistunut.

Tavoitteena kuitenkin on, että pystyisimme tuomaan alustalle sekä miesten, että naisten harjoitusotteluita katsottavaksi, riippuen tietysti lähetysoikeuksista. Veikkausliigan, Kansallisen Liigan sekä Liigacupin ottelut näet tuttuun tapaan Ruudusta, eikä kyseisiä otteluita ole tulossa KuPSTV:n lähetyslistaan.

Tutustu uuteen videoalustaamme:

www.kupstv.fi