KuPS:n europelivastus arvotaan tänään – tässä ovat mahdolliset vastustajat

Kuopion Palloseuran ottelut UEFA Europa Conference Leaguessa alkavat heinäkuun alussa. KuPS:n 1. kierroksen vastustaja arvotaan tänään Sveitsin Nyonissa.

KuPS pelaa ensimmäisellä kierroksella niin sanottuna sijoitettuna joukkueena. Kuopiolaisten mahdolliset vastustajat ovat georgialainen Dila Gori, Slovakian Ružomberok, Montenegron Iskra Danilovgrad, Moldovan FC Sfintul Gheorghe tai kosovolainen Gjilani.

Joukkueiden kotikaupungit ovat verrattain pieniä. FC Sfintul Gheorghe on pienestä alle 3.000 asukkaan Surucenin kylästä Moldovasta ja montenegrolaisen Iskra Danilovgradin kotikaupunki Danilovgrad on noin 7.000 asukkaan kylä. Slovakian Ružomberokissa asukkaita on vajaa 30.000 ja Georgian Gori ja Kosovon Gjilan ovat kokoluokaltaan 50.000 asukkaan molemmilta puolin.

Konferenssiliigan 1. kierroksen pelipäivät ovat 7. ja 14. heinäkuuta. Toinen arvontakierros arvotaan keskiviikkona 15.6.

Avauskierroksen arvonta alkaa tänään tiistaina 14.6. noin kello 14 Suomen aikaa. Pääset seuraamaan arvontaa suorana lähetyksenä UEFA:n sivuilta seuraavasta linkistä:

https://www.uefa.com/uefaeuropaconferenceleague/draws/