KuPSin alkukauden Veikkausliigan otteluiden yleisökeskiarvo korkeampi kuin viime vuonna

KuPSin yleisökeskiarvo alkukaudesta on ollut positiivinen asia seuralle ja siitä iso kiitos kuuluu kuopiolaisille jalkapallon ystäville.

Kuopion Palloseuran Veikkausliigan yleisökeskiarvo alkukaudesta on ollut 2792 katsojaa, joka on reilut 500 ihmistä suurempi kuin viime kauden keskiarvo. Veikkausliigakaudella 2022 KuPSin yleisökeskiarvo oli 2 231, joka oli samalla Veikkausliigan toisiksi korkein.

Kaudelle 2023 on asetettu myös Veikkausliigan sisäinen tavoite seurakohtaisille yleisökeskiarvoille ja Kuopion Palloseura on myös tätä tavoitelukemaa selvästi edellä. Alkukauden yleisömäärät pistävät KuPSin markkinointipäällikön Tero Taipaleen hymyilemään.

”Alkukaudella olemme saaneet hyvin yleisöä liikkeelle olosuhteista huolimatta ja varsinkin juhlapeli osoitti, että jalkapallo kiinnostaa Kuopiossa. Tavoitteena on jatkuvasti kehittää toimintaa ja markkinointia, jotta yleisö viihtyisi KuPSin kotiotteluissa jatkossakin” kommentoi Taipale alkukauden yleisömäärää.

Yleisössä on näkynyt hyvin keltamustaa väriä ja kannatusta, vaikka alkukauden kelit olivatkin viileät.


Haluamme Kuopion Palloseurana ensinnäkin kiittää kuopiolaisen jalkapallon ystäviä, jotka ovat otteluissamme kauden aikana käyneet. Haluamme myös kehittää ottelutapahtumiamme, jotta yleisön viihtyvyys olisi peleissä mahdollisimman hyvä ja pyydämmekin katsojilta palautetta tapahtumistamme:

Anna palautetta Feedbackin palautekyselyn kautta.