KuPS pelaa Kauniaisissa ja Espoossa

Liigajoukkueet NJS ja FC Honka vastassa viikonlopun harjoituspeleissä

Suomen mestarijoukkue Kuopion Palloseura pelaa tänä viikonloppuna kaksi harjoituspeliä pääkaupunkiseudulla. KuPS matkustaa perjantaina Kauniaisiin saaden vastaansa uuden liigajoukkueen Nurmijärven Palloseuran. Lauantaina KuPS matkustaa Espooseen saaden vastaansa kovan kotijoukkueen FC Hongan. Molemmat ottelut on määrä pelata suljettujen ovien takana ilman yleisöä, joten katsojilla ei ole mahdollisuutta tulla seuraamaan kyseisiä pelejä.

Perjantain peli NJS – KuPS pelataan Volkswagen Areenassa kello 14.15 alkaen ja ottelu pelataan 3×30 minuutin mittaisissa osissa. Lauantain ottelu FC Honka – KuPS pelataan Esport Areenassa Tapiolassa kello 14.15 alkaen.

Arvokasta peliaikaa on luvassa koko pelaajaryhmälle 

Nurmijärven Palloseura on täysin uusi seura Suomen liigatasolla. NJS valmistautuu parhaillaan historiansa ensimmäiseen liigakauteensa ja lisäksi NJS ja KuPS kohtaavat toisensa tämän kevään Suomen Cupissa. FC Honka on kuopiolaisille sen sijaan hyvin tuttu vastustajajoukkue kolmen liigakauden ajalta. Viikonlopun kaksoisottelumatka tarjoaa siten KuPS-joukkueelle luonteeltaan kaksi hyvin erilaista ottelua, joissa on mahdollisuus peluuttaa koko pelaajaryhmää pieniä taktisia kokeiluja tehden. Kevätohjelmassa ollut edellinen harjoituspeli jouduttiin viime hetkillä perumaan, joten nyt on kaikille tiedossa arvokasta peliaikaa tiiviin harjoitusjakson keskellä.

”Me halusimme ottaa viime kaudelta mukaan hyväksi koettuja asioita ja tämä tuplaharjoitusottelu on niistä yksi. Jokainen saa peliminuutteja, me pystymme viemään omaa peliämme eteenpäin nyt myös harjoituspeleissä naisjoukkueita vastaan sekä tällä on iso vaikutus joukkueen sosiaalisen koheesion kehittymiseen”, päävalmentaja Ollipekka Ojala tiivistää peräkkäisten viikonloppupelien arvokkaan merkityksen.