KuPS oikaisu

KuPS pahoittelee avausottelusta Kuopion Mestarille koitunutta aiheetonta kritiikkiä. Avausottelussa katsomo-olosuhteet olivat lumen ja jään vuoksi haastavat ja stadionalueen käyttökuntoon saamiseksi tehtiin hartiavoimin päiväkausia töitä. Mestarille kuuluvat stadionin parkkialue ja aurinkokatsomo saatiinkin olosuhteisiin nähden hyvään kuntoon.

Valitettavasti pääkatsomoa ei saatu kaikesta jäästä pois ja osia katsomoista jouduttiin rajaamaan tästä syystä pois käytöstä. Pääkatsomon huolto ei kuulu Mestarille ja KuPS pahoitteleekin tästä Mestarin suuntaan koitunutta aiheetonta kritiikkiä, koska heillä ei ollut pääkatsomon huollon kanssa mitään tekemistä.

”Mestarilta tilatut kohteet parkkialue ja Aurinkokatsomo saatiin hyvään kuntoon. Pääkatsomo ei kuitenkaan ole heidän kohteensa, joten totta kai harmittaa, kun kovan urakan jälkeen niskaan sataa aiheetonta kritiikkiä. Nyt tilanne on kuitenkin helpottamaan päin ja myös pääkatsomosta saadaan seuraavaan peliin yleisölle kaikki osat käyttöön” KuPS markkinointipäällikkö Tero Taipale harmittelee tapahtunutta.