KuPS matkustaa jatkossa Savonlinjan busseilla

Savonlinja ja Kuopion Palloseura ovat solmineet koko seuran kattavan yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa niin edustus- kuin juniorijoukkueidenkin kuljetukset pelireissuilla. Matkustuskilometrejä vieraspeleihin tulee joukkueille vuoden aikana yhteensä satoja tuhansia kilometrejä, joten siksikin on tärkeää, että nämä kilometrit taitetaan kalustolla, joka palvelee juurikin urheiluseuran tarpeita. Kuopion Palloseuran myynti- ja markkinointipäällikkö Tero Taipale onkin tyytyväinen koko seuraa koskevaan yhteistyösopimukseen.

”Yhteistyö Savonlinjan kanssa takaa sen, että matkustuskuviot ovat jatkossa osaavissa käsissä ja joukkueet pääsevät vieraspelireissuillaan tekemään sitä missä ovat parhaimmillaan – pelaamaan jalkapalloa”, Taipale kommentoi.

Savonlinjan edustusjoukkueiden bussiin rakennettiin perinteinen takaosaston pelipöytä

Kuopion Palloseura on Suomen 4. suurin junioriseura ja myös junioreiden toiminnanjohtaja Jari Koistinen näkee yhteistyön Savonlinjan kanssa toimivaksi ratkaisuksi.

”Kun seurassa on yhteensä yli 30 matkustavaa juniorijoukkuetta, niin varsinkin viikonloppuisin Väre Areenan pihasta lähtee busseja pelireissuille kuin linja-autoaseman ruuhkapäivinä konsanaan. Siksi onkin tärkeää, että meillä on kumppani, jolla kalusto ja ammattitaito vastaavat kokoisemme seuran vaatimuksia”, Koistinen iloitsee yhteistyöstä Savonlinjan kanssa.

Savonlinja on kotimainen, luotettava ja ihmisläheinen bussiyhtiö, joka perustettiin jo vuonna 1924. Satavuotias yhtiö on kasvanut vuosien saatossa merkittäväksi toimijaksi Suomessa ja onkin nykyisin Suomen suurin yksityinen bussiyhtiö. Savonlinjan toimitusjohtaja Harri Leskinen on innoissaan tulevasta yhteistyöstä Kuopion Palloseuran kanssa.

”Sekä Savonlinjalla että KuPSilla on pitkä historia Pohjois-Savossa ja nyt pääsemme ylpeänä viemään keltamustaa väriä yhdessä ympäri Suomen. Toivotamme joukkueille paljon tsemppiä tuleviin otteluihin!”, Leskinen kertoo.