KuPS kuuluu Savon Aalloilla myös kaudella 2022

Kuopion Palloseuran ottelut kuuluvat radiossa myös pelikaudella 2022. Savon Aallot lähettää KuPS:n Veikkausliiga-ottelut, sekä miesten europelien kotiottelut suorina lähetyksinä.

KuPS:n ottelut kuuluivat radiossa myös pelikaudella 2021. KuPS:n otteluselostukset olivatkin heti debyyttikaudella huippusuosittu ja hyväksi havaittua konseptia tullaan jatkamaan myös kaudella 2022.

KuPS:n otteluselostusten ympärille rakennetaan myös entistä kokonaisvaltaisempi ohjelmakokonaisuus. Tunti ennen otteluiden alkamista ottelua lähestytään tunnin mittaisella pre game -osiolla ja ottelun jälkeen Savon Aalloilla kuullaan ottelun jälkipelit.

”Olemme äärimmäisen innoissamme, että pääsemme jatkamaan yhteistyötä KuPS:n kanssa. Ensimmäinen kausi oli menestyksekäs ja ottelulähetykset saavuttivat suuren suosion. KuPS tulee olemaan kauden aikana esillä myös haastatteluiden kautta”, iloitsee Savon Aaltojen päätoimittaja Hanna Hahl.

KuPS:n otteluiden selostajana kaudella 2022 aloittaa Joonas Puomio, joka on tullut savolaiselle urheiluyleisölle tutuksi KalPan radioselostajana. 

”Otan innoissani askeleen kotimaiseen jalkapalloon ja pääsen nyt selostamaan sitä lajia, mistä oma selostusurani on myös alkanut. Jalkapalloa olen selostanut muutaman Italian Serie A -ottelun ja myös kaksi Copa America -turnausta. Pyrin luomaan mahdollisimman selkeän, mutta myös viihdyttävän kuvan kentältä kotivastaanottimien ääreen”, uusi KuPS-selostaja kertoo itsestään.

Ensimmäinen lähetys on edessä Veikkausliiga-kauden avauskierroksella 2. huhtikuuta, kun KuPS isännöi kotikentällään Väre Areenalla Turun FC Interiä.