KuPS-kioskit päivitettiin Truben Puustiloiksi

Kuopion Palloseuran kotipeleissä on jo pitkään saatu naattia Truben herkuista ja tälle kaudelle kioskien tarjontaa kasvatettiin vielä entisestään. Tuotevalikoiman kasvun lisäksi myös kioskien ulkoasut päivitettiin ja stadionin katsojia palveleekin jatkossa upeat Truben väreissä komeilevat Puustilat.

KuPS toimistopäällikkö Johanna Taipale vastaa otteluiden ravintola- ja kioskipalveluista ja tietää, miten tärkeää asiakasviihtyvyyden kannalta on, että palvelut toimivat ja katsojat saadaan ruokittua ottelun aikana.

”Jalkapallotapahtumassa myynti ajoittuu perinteisesti ajankohtiin ennen ottelua ja erityisesti puoliaikaan. Varsinkin puoliajalla stadionin myyntipisteillä riittää kiirettä ja silloin henkilökunnan ja myyntipisteiden toimivuus punnitaan. Pyrimme aina ennakoimaan ja valmistautumaan näihin myyntihetkiin etupainotteisesti, että saisimme palveltua ja palautettua kaikki katsojat katsomoon masut tyytyväisinä”, Johanna kertoo ottelutapahtumien myynnistä.

Myös Truben markkinointipäällikkö Johanna Hietanen on tyytyväinen uudistuneeseen palvelukonseptiin.

”Uudet Puustilat sopivat hienosti Truben yli 100-vuotiseen historiaan ja kasvatettu tuotevalikoima palvelee yhä monipuolisemmin ottelutapahtumissa kävijöitä”, Hietanen kommentoi uusia Puustiloita ja niiden toimintaa.

Seuraavaksi Truben herkuista pääsee naattimaan lauantaina 29.6., kun KuPS naisten liigajoukkueen vieraaksi saapuu yksi sarjan huippujoukkueista Åland United.