KuPS kävi tutustumassa KalPan Olvi Areenaan

Kuopion Palloseuran toimisto kävi toimitusjohtaja Tomi Erolan ja hallituksen puheenjohtaja Vesa Kauppilan johdolla tutustumassa KalPan kotipesään Olvi Areenaan. Vierailun tarkoituksena oli tutustua Areenan rakennusratkaisuihin ja hakea niistä malleja Väre Areenan stadionhankkeeseen.

Vierailun aikana KuPS pääsi tutustumaan Kalevan Pallon tekemiin ratkaisuihin mm. VIP-tilojen suhteen sekä ravintolatoiminnan pyörittämiseen. Avoimien keskusteluiden pohjalta löydettiin myös uusia ideoita esimerkiksi leditaulujen käytössä.

Kuopion Palloseura keskustelee tällä hetkellä aktiivisesti stadionhankkeesta Kuopion Kaupungin kanssa ja molemmilla tahoilla on tahtotila viedä stadionhanketta eteenpäin. KuPSin toimitusjohtaja Tomi Erola kokee, että vierailusta Olvi Areenalla oli hyötyä.

Meillä on ollut hyviä keskusteluita KalPan kanssa heti marraskuun puolivälistä lähtien. Olemme tutustuneet heidän toimintaansa, mikä näyttäytyy todella järkevältä kaikin puolin. He ovat rakentaneet maltillisesti visiotaan ja ovat hyvällä tiellä sen suhteen. KalPa ja KuPS koskettaa monia ihmisiä ja yhteistyötahoja Kuopion alueella ja laajemminkin. Olisi silkkaa hulluutta olla katsomatta mihin tämä yhteistyö kantaa. Pystymme varmasti tukemaan matkan varrella molempia seuroja. Miksi emme voisi kesäkauden ulkopuolella viedä asiakkaitamme KalPan peliin ja toisinpäin. Siellä on loistava mahdollisuus tarjota Kuopiossa 365 ajattelumalli urheilun kuluttajille ja yhteistyötahoille”, kertoo Erola.

KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman esitteli Erolalle Olvi Areenan fanikauppaa, joka rakennettiin kaudella 2019 valmistuneen nykyaikaistamishankkeen yhteydessä.

KuPS tarvitsee uudistetut nykyaikaiset olosuhteet ja esittelimme mielellämme ratkaisuja mitä meidän areenan remontoinnin aikana on tehty ja jaoimme kokemuksia siitä, kuinka olemme eri ratkaisuissa onnistuneet. Toivottavasti pystyimme tuomaan heille uusia näkökulmia stadionhankkeen suunnitteluun”, kertoo KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman.

Uusi avoin yhteistyö KalPan kanssa on molemmille tahoille mieluinen. Ensiaskeleina laajennetussa yhteistyössä on se, että KalPa tarjoaa Kuopion Palloseuran kausikorttilaisille alennetut lippuhinnat 28.2. pelattavaan KalPa – TPS otteluun.

”Yhteistyö seurojen välillä tuo lisäarvoa kaikille – eikä vähiten urheilun ystäville. Me tarjoamme KuPS:n kausikorttilaisille etuottelun ja kesällä KalPan kausikortin omistajat pääsevät etuhintaan KuPS:n peliin”, Saksman lisää.