KuPS-joukkue vieraili Iisalmessa Tyttöfutis-päivässä


Valokuva: Kuopion Palloseura Oy

Kuopion Palloseuran liigapelaajat kävivät tiistaina tapaamassa uusia innokkaita Tulevaisuuden Tähtiä

Subway Kansallisessa Liigassa pelaavan Kuopion Palloseuran edustusjoukkueen pelaajia matkusti tiistai-iltana Iisalmeen osallistuakseen paikallisten jalkapalloseurojen järjestämään Tyttöfutis-päivään. Hieno tilaisuus järjestettiin nyt kolmatta kertaa yläsavolaisten jalkapalloseurojen Klubi-36:n, LaPa-95:n ja KiuPa:n toimiessa kantavina voimina. Tyttöfutis-päivä toimi paikallisena tapahtumana osana valtakunnallista Tulevaisuuden Tähdet-projektia, johon KuPS on osallistunut vuodesta 2022 alkaen.

KuPS matkusti Iisalmeen KuPS-koordinaattori Elsa Sulun johdolla ja mukaan lähti myös kuusi liigapelaajaa: Aada Nurmi, Meri Hämäläinen, Ellan Arpiainen, Roosa Ariyo, Minja Hattunen ja Sanni Kouva pääsivät opastamaan innokkaita pelaajia iloisen ja hauskan ilmapiirin vallitessa.


”Edustusjoukkueen pelaajat vetivät 7 – 14-vuotiaille nuorille osallistujille erilaisia futispisteitä. Ohjelmassa oli mm. rankkareiden vetämistä, tutkapotkuja, pelejä sekä futishippaa. Tämä oli kaikille osapuolille erittäin hauska ja hyvä kokemus. Liigajoukkueen pelaajat pääsivät myös palkitsemaan parhaita osallistujia. Illan päätteeksi pääsimme vielä seuraamaan tyttöjen aluesarjapeliä, jossa Klubi-36:n ja FC Siilin yhdistelmäjoukkue kohtasi Kuopion Palloseuran T14-joukkueen. Tiistai-illasta jäi kaikille oikein hyvä mieli ja yksi vastaava tapahtuma on tarkoitus järjestää myös Kuopiossa tämän kesän aikana”, Sulku sanoo.