KuPS ja Otto Ruoppi pelaajasopimukseen

”On hieno juttu päästä kehittymään Veikkausliigajoukkueeseen”

Veikkausliigan hopeamitalijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt uuden pitkäaikaisen pelaajasopimuksen. KuPS ja nuori keskikenttäpelaaja Otto Ruoppi (15) ovat allekirjoittaneet tänään kolmevuotisen pelaajasopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2024 loppuun asti.

Ruoppi on kuopiolaisseuran oma kasvatti. Hän viihtyy parhaiten keskikenttäpelaajan roolissa ns. kymppipaikalla ja on pelannut tähän mennessä seuran D-, C- ja B-juniorijoukkueissa saavuttaen D-junioreiden Suomen mestaruuden 2019.

Otto pelasi päättyneellä sarjakaudella lisäksi noin kymmenen sarjaottelua KuFu:n riveissä kakkosessa. Hän on jo harjoitellut Veikkausliigajoukkueen mukana ja pelasi edustusjoukkueen vahvuudessa myös joulukuisessa Go On Cup-turnauksessa Mikkelissä.

Nuorukainen liittyy nyt innokkain mielin liigajoukkueen sopimuspelaajistoon. ”On hieno juttu päästä kehittymään Simo Valakarin valmentamaan Veikkausliigajoukkueeseen. Tämä on toivottu askel eteenpäin omalla pelaajaurallani ja Veikkausliiga on ollut koko ajan omana tavoitteenani”, Ruoppi kertoo.