KuPS-FC Milsami näkyy VeikkausTV:sta

Kuopion Palloseura jatkaa taisteluaan Euroopan kentillä. Torstain keltamusta isännöi Konferenssiliigan 2. karsintakierroksen 1. osaottelussa moldovalaista FC Milsamia. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä myös VeikkausTV:sta. Uutinen on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa.

KuPS kaatoi ensimmäisellä karsintakierroksella kovan taistelun päätteeksi georgialaisen FC Dilan yhteismaalein 2-0 ja eteni siten toiselle kierrokselle. Avausosaottelun merkitys otteluparissa jäi suureksi, kun KuPS:n 2-0 kotivoiton jälkeen joukkueelle riitti vieraskentältä tasapeli selvään jatkopaikkaan.

Kuopiolaisten toisen karsintakierroksen vastustaja FC Milsami ratkaisi jatkopaikan liettualaista Panevezysia vastaan niin ikään kotikentällään. Avausosa Liettuassa päättyi maalittomaan tasapeliin, mutta ratkaisevassa toisessa osassa Orhein kaupungista ponnistava FC Milsami naulasi kotikentällään 2-0 voiton ja eteni jatkoon KuPS:aa vastaan.

KuPS:n ja FC Milsamin välinen ensimmäinen osaottelu pelataan Kuopion Väre Areenalla torstaina 21.7.2022 klo 19 alkaen. Lippukauppa otteluun on käynyt mukavan vilkkaana, mutta mikäli et pääse seuraamaan ottelua paikan päälle, voit seurata peliä myös VeikkausTV:n kautta. Selostamossa häärii edellisen ottelun tapaan Juuso Ikonen.

KuPS:n ja FC Milsamin välinen toinen ja ratkaiseva osaottelu pelataan Moldovassa Orhein kaupungissa torstaina 28.7.

VeikkausTV on Veikkauksen tarjoama ilmainen stream-kanava, jonka katseluun vaaditaan rekisteröityminen Veikkauksen asiakkaaksi.