Kuopion Palloseuralla jännittävä cup-viikko

Miesten joukkue taistelee jatkopaikasta Maarianhaminassa ja naisten liigajoukkue taistelee Nokialla

Kuopion Palloseuran molemmilla edustusjoukkueilla on nyt edessään jännittävä peliviikko: molemmat joukkueet taistelevat tällä viikolla Suomen Cupin jatkopaikoista. Seuran Veikkausliigajoukkue jatkaa finaalipaikan metsästystä keskiviikkoiltana Ahvenanmaalla ja Subway Kansallisen Liigan joukkue aloittaa oman cup-taipaleensa lauantaina Nokialla.

Veikkausliigaseurat IFK Mariehamn ja KuPS iskevät yhteen keskiviikkoiltana kello 18.00 alkaen. Molemmat joukkueet ovat taistelleet tiensä Maarianhaminassa pelattavaan cupin puolivälieräotteluun, jonka voittaja etenee välieriin neljän parhaan joukkueen joukkoon. Jatkopaikka ratkaistaan keskiviikkoiltana tarvittaessa rangaistuspotkukilpailun kautta. KuPS on voittanut Suomen Cupin 2021 ja 2022 ja ja jatkaa nyt kolmannen peräkkäisen loppuottelupaikan jahtaamista.

FC Nokia ja KuPS kohtaavat naisten Suomen Cupin 5. kierroksen ottelussa lauantaina kello 16.00 alkaen. Pelipaikkana on Tapio Rautavaaran kenttä. Kolmosessa pelaava FC Nokia on ehtinyt pelata tänä kesänä jo neljä cup-ottelua edeten viidennelle kierrokselle saakka. KuPS pelaa lauantaina tämän pelikauden ensimmäisen Suomen Cupin ottelunsa aloittaen himoitun finaalipaikan metsästyksen. Suomen Cupin viides kierros pelataan 16 joukkueen voimin ja Nokia-ottelun voittaja etenee jatkoon cupin puolivälieriin kahdeksan parhaan joukkueen joukkoon.

Miesten cupin välierien ja naisten cupin puolivälierien arvontapäivä on tiistaina 11.7.