Kuopion Palloseura Oy:n uusi hallituksen puheenjohtaja on Vesa Kauppila

Kuopion Palloseura Oy on nimennyt hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Vesa Kauppilan. Hallituksen muina jäseninä jatkavat Matti Reinikainen, Kimmo Rossi sekä Markku Raatikainen.

Kuopion Palloseura Oy:n uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Vesa Kauppilan, joka on tehnyt lähes kahdenkymmenen vuoden työn kuopiolaisen naisjalkapalloilun eteen. Kauppila on ollut mm. perustamassa Kuopion Pallokissoja sekä on perustajäsen Naisten Jalkapalloliiga ry:ssä toimien myös puheenjohtajana molemmissa yhdistyksissä sekä pyörittäen Pallokissojen liigajoukkueen toimintaa alkuvuosina. Pallokissojen naisten pääsarjatoiminnan siirryttyä KuPSille, Kauppila on ollut keskeisenä taustavoimana KuPS:n naisten menestyksen takana.

Arvokas taustatyö ei ole jäänyt huomaamatta: toukokuussa Suomen Palloliitto ja Kansallinen Liiga nimesivät Kauppilan Kansallisen Liigan Legendoihin. Lisäksi Kauppila on Pallokissojen kunniajäsen ja palkittu aiemmin myös Palloliiton Kaijan Kannu palkinnolla ja Itä-Suomen piirin Velin Pytty kiertopalkinnolla.

Jalkapallon lisäksi Kauppilalla on lähes kolmenkymmenen vuoden johtamiskokemus it-alalla sekä yrittäjänä ja ketjun vetäjänä majoitusalalla.

Vesa Kauppila palkittiin KuPS – HJK ottelun yhteydessä. 


Kauppila on innoissaan uudesta roolistaan Kuopion Palloseurassa ja näkeekin, että hänellä on paljon annettavaa rakkaalle sata vuotiaalle seuralle.

”Valinta puheenjohtajaksi on iso kunnia ja tunnen samalla suurta vastuuta tehtävän hoitoon. Koen että liike-elämän eri tehtävät ja jalkapallon seuratyönkokemus sekä naisten edustusjoukkueen taustatehtävät ovat olleet valmistamassa minun juuri tähän tehtävään.”  

Hallituksen puheenjohtajana Vesa työskentelee läheisessä yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa.

”Hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja ovat parhaimmillaan tehokas työpari ja tiedän että yhdessä Heiskasen Jarmon kanssa saamme yhteistyön toimimaan ja toiminnan kehittymään uudelle tasolle. Toimitusjohtajan sparraus ja tukeminen on tärkeä osa tehtävää.  Näen että minulla on paljon annettavaa niin talousasioissa kuin monissa muissakin yhtiön haasteissa”.


Kuopion Palloseuran osakeyhtiön hallituksessa Kauppilan lisäksi jatkavat asianajaja Matti Reinikainen, Sport & Spa Hotel Vesileppiksen toimitusjohtaja Kimmo Rossi sekä Eco Real Oy:n asiakkuusjohtaja Markku Raatikainen.

KuPS Oy kiittää Markku Raatikaista tehdystä työstä puheenjohtajana. Markku jatkaa hallituksessa tuoden hallitukseen osaamista eteenkin myynnin ja markkinoinnin saralla.