Kuopion Palloseura nappasi vakuuttavan voiton JJK:sta!

Kuopion Palloseura ja JJK kohtasivat Lippumäen ylipainehallissa harjoitusottelun merkeissä. KuPS oli selvästi vahvempi ottaen vakuuttavan 6-0 voiton.

Ottelutapahtumat kulkivat 90-minuuttisen aikana varsin suvereenisti keltamustien komennossa. Avausjaksolla Kuopion Palloseuralla oli lukuisia huippupaikkoja, mukaan lukien rangaistuspotku, mutta ainoastaan Jaakko Oksanen onnistui ensimmäisellä nelivitosella maalinteossa.

Toisella nelivitosella se kuuluisa ketsuppipurkki aukesi ja KuPS viimeisteli toisella jaksolla yhteensä viisi maalia. Maalinteossa onnistui kahdesti Arttu Heinonen ja yhden kerran maalin pistetililleen viimeistelivät Joakim Latonen, Sebastian Dahlström ja Aatos Tuunanen.

Katso ottelukooste tästä:

Kuopion Palloseuran miesten edustusjoukkue siirtyi ottelun jälkeen joulutauolle ja palaa harjoituskentille tammikuussa. Varmista pääsysi ensikauden keltamustien kotipeleihin ostamalla kausikortin tästä!