Kuopion Palloseura ja Wetteri solmivat monivuotisen yhteistyön

Kuopion Palloseura ja Wetteri ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Pitkään KuPSin kumppanina ollut Autotalo Hartikainen siirtyi maaliskuussa 2023 liiketoimintakaupan myötä osaksi Wetteri-konsernia.

Autotalo Hartikainen on ollut pitkään KuPSin yhteistyökumppani ja yhteistyön jatkumo Wetterin kanssa on erittäin tärkeä asia Kuopion Palloseuran hallituksen puheenjohtajalle Markku Raatikaiselle.

”KuPSin ja Wetterin välinen kumppanuussopimus jatkaa pitkää yhteistä kumppanuushistoriaa ja Neulalammentie 4:n Wetteri autotalo asiantuntevilla palveluillaan ja osaavan henkilöstönsä kautta toimii KuPSin strategisena kumppanina allekirjoitetun sopimuksen myötä aina vuoteen 2025 saakka. KuPS ja Wetteri. Tänään Yhdessä, Aina Yhdessä, Banzai!”

Lämminhenkinen yhteistyö näkyy myös pelaajien arjessa ja autotalonjohtaja Markku Moilanen on tuttu persoona suurimmalle osalle pelaajista.

Sopimuksen jatko on myös autotalonjohtaja Markku Moilaselle mieluinen.

”Olemme olleet todella tyytyväisiä Kupsin kanssa tehtyyn yhteistyöhön ja olemme kasvattaneet sopimuskausien aikana asemaamme autokaupan toimijana merkittävästi. Yhteistyösopimuksen jatko oli meille itsestäänselvyys ja haluamme vahvistaa asemaamme entisestään Kups-perheiden parissa ja kehittää toimintaamme koko kansan ykkösosto- ja huoltopaikkana Wetteri-kyltin alla.”

Autotalo Hartikainen siirtyi liiketoimintakaupan myötä osaksi Wetteri-konsernia. Wetteri Oyj kuuluu Suomen suurimpien autoliikkeiden joukkoon. Konserniin kuuluu henkilöautojen myynnistä, huollosta ja varaosaliiketoiminnasta vastaava Wetteri Auto Oy sekä raskaan kaluston puolella toimiva Wetteri Power Oy. Konsernin pääkonttori sijaitsee Oulussa, konsernin muut toimipisteet ovat Espoossa, Iisalmessa, Joensuussa, Kajaanissa, Kemissä, Kempeleessä, Kokkolassa, Kuopiossa, Kuusamossa, Lahdessa, Lempäälässä, Rovaniemellä ja Ylivieskassa. Lisätietoja: www.wetteri.fi.