Kuopion Palloseura ja OP Pohjois-Savo jatkavat yhteistyötä

Kuopion Palloseura ja OP Pohjois-Savo ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa koko KuPS-pelaajapolun. Kumppanuussopimuksen myötä OP Pohjois-Savo jatkaa yhtenä KuPSin pääkumppanuuksista. Yhteistyökumppanuus tulee näkymään vahvasti Kuopion Palloseuran tuotteistuksessa erityisesti Naisten Kansallisen Liigan joukkueessa sekä myös Veikkausliiga joukkueen arjessa, että KuPS junioritoiminnassa Akatemiajoukkueista Perheliigaan.


KuPS Oy:n hallituksen puheenjohtajalle, Markku Raatikaiselle on kunnia jatkaa näin pitkää yhteistyötä myös seuran juhlavuonna.

-OP Pohjois-Savon kanssa on hienoa jatkaa pitkäaikaista ja kehittyvää kumppanuutta.  Arvoyhteensopivat alueelliset strategiset kumppanuudet ovat molempia osapuolia sitouttavaa eteenpäin katsovaa vastikkeellista kumppanuutta, joka tuottaa arvoa molemmille osapuolille. Yhteistyö Pohjois-Savon Osuuspankin kanssa on ollut antoisaa ja etenemme yhdessä positiivisin mielin kohti 100-vuotisjuhlakautta kaikilla KuPS toiminnan tasoilla, kommentoi Markku Raatikainen yhteistyösopimusta.


Yhteistyön kolmantena osapuolena olevalle KuPS ry:lle kumppanuus on tärkeä.

-OP Pohjois-Savo näkyy jatkossa KuPS ry:n koko junioripolun toiminnassa aina Perheliigasta Akatemiajoukkueisiin, samalla on tukemassa yli 2000 lapsen ja nuoren harrastus- ja kilpatoimintaa ja kantaa näin yhteiskuntavastuuta omalta osaltaan alueen toimintaympäristöstä. On hienoa jatkaa tätä pitkäaikaista yhteistyötä paikallisen pankkitoimijan OP Pohjois-Savon kanssa, kommentoi KuPS ry:n toiminnanjohtaja Jari Koistinen.


OP Pohjois-Savolle paikallisen urheilun ja junioritoiminnan tukeminen on tärkeä osa pankin vastuullisuustoimintaa.

-Meille on todella tärkeää, että yhteistyömme kattaa KuPSin koko pelaajapolun Perheliigasta naisten ja miesten liigajoukkueisiin asti. KuPSin tyttöjunnuja ja naisten Kansallisen liigan joukkuetta tukemalla olemme osaltamme edistämässä monimuotoisuutta ja tasa-arvoa. Myös tulevalla pelikaudella OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaat pääsevät ilmaiseksi pankin kumppanuusotteluihin, ja näin myös pankin asiakkaat voivat konkreettisesti hyötyä kumppanuudesta. Kumppanuuden vastuullisuutta korostaa se, että sopijapuolet KuPSin ovat sitoutuneet noudattamaan OP:n Hyvän liiketavan periaatteita, OP Pohjois-Savon toimitusjohtaja Mikko Vepsäläinen kertoo.