Kuopion Palloseura ja Luppaset lanseeraavat yhdessä uutta

Innovatiivisuus ja kumppanilähtöisyys on asetettu Kuopion Palloseurassa toiminnan keskiöön ja yhtenä erinomaisena esimerkkinä toimii Luppasten kanssa solmittu uunituore yhteistyö, jossa luodaan kahden brändin fuusiona yhdessä molemmille lisäarvoa arkeen:

”Olemme odottaneet malttamattomina, että pääsemme kertomaan yhteistyöstämme Luppasten kanssa. Uskomme, että olemme pitkäaikaisen ja hedelmällisen yhteistyön alussa, jossa saamme suomalaisessa urheilumaailmassa ennennäkemättömällä brändiyhteistyöllä luotua laadukkaat ja uniikit fanimallistot kuluttajien saataville. Ensimmäiset mallistot lanseerataan toukokuussa 2021 ja ne tulevat olemaan saatavilla myöhemmin tarkennettavilta jälleenmyyjiltä sekä KuPS ja Luppaset verkkokaupoista.” tiivistää Kuopion Palloseuran myynti- & markkinointijohtaja Jukka Voutilainen.

Luppaset brändin omistaja Karoliina Luokkala iloitsee myös alkavasta yhteistyöstä:

”On hienoa päästä tekemään yhteistyötä paikallisena yrittäjänä Kuopion Palloseuran kanssa. Haluamme luoda uudenlaisia fanivaatteita, jotka ovat samaan aikaan tyylikkäitä, leikkisiä ja käytännöllisiä. Toivottavasti pääsemme ilahduttamaan mahdollisimman monia faneja tämän yhteistyön myötä!”

Luppaset on rohkea ja leikkisä KaroLuo Oy:n omistama vaatebrändi. Luppaset vie sinut seikkailulle tarunhohtoiseen maailmaan, supersankarien ja pupujen keskelle. Brändin seikkailu alkoi vuonna 2017 kun Siluettiverstaan suloiset eläinhahmot hyppäsivät muotisuunnittelija ja yrittäjä Karoliina Luokkalan käsissä puusta kankaisiin. Kaikki tuotteet valmistetaan Luppasten omassa ompelimossa Kuopiossa. Tärkeitä arvoja yrityksen toiminnassa ovatkin kotimaisuus, täydellisesti kaavoitetut tuotteet sekä korkea laatu ja ajattomuus.

www.luppaset.com