Kuopion Palloseura ja Kuopion Hammaskulma yhteistyöhön

Kuopion Palloseura ja Kuopion Hammaskulma ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Heti ensimmäisenä konkreettisena askeleena yhteistyössä on kaikkien pelaajien suun – ja hampaiston tarkastukset.

Vuonna 1979 perustettu kuopiolainen hammaslääkäriasema Kuopion Hammaskulma Oy tarjoaa laadukkaat hammaslääkäripalvelut aivan Kuopion keskustassa. Hampaiden hyvinvointi on tärkeä asia myös huippu-urheilussa, sillä mahdolliset tulehdustilat hampaissa saattavat vaikuttaa pelaajien suorituskykyyn kentällä.

Yhteistyö on mieluinen Kuopion Hammaskulman hammaslääkäri Margareeta Alasaarelle.

-Kuopion Hammaskulma haluaa olla tukemassa kuopiolaista KuPSia menestyksessä. Urheilu on tärkeä sekä fyysistä, että psyykkistä hyvinvointia tukeva elementti. Ihmisen terveys kokonaisvaltaisesti, suun terveyttä unohtamatta, vaikuttaa ihmisen jaksamiseen sekä myös ehdottomasti urheilusuorituksiin, joten yhteistyö urheiluseuran ja hammaslääkärivastaanoton kanssa tuntuu luontevalta, kommentoi hammaslääkäri Alasaari.

Hammaslääkäripelko on yleistä. Kuopion Hammaskulma tarjoaa laadukkaat palvelut myös hammaslääkäripelkoisille. Voit käydä testaamassa mahdollista pelkoasi Hammaskulman kehittämällä Pelkopolku-testillä Hammaskulman nettisivuilla.

Koko Hammaskulman henkilökunta on käynyt pelkopolkukoulutuksen ja pystyvät ottamaan yksilölliset tarpeet huomioon ja tekemään käynnistä mukavamman. 

Kuopion Hammaskulma on hammaslääkäriasema, jossa käy ihan mielellään!

Tervetuloa kumppaniverkostoon Kuopion Hammaskulma