Kuopion Palloseura ja Grano merkittävään monivuotiseen yhteistyöhön

Kuopion Palloseuran myynti- & markkinointijohtaja Jukka Voutilainen on todella tyytyväinen uunituoreeseen sopimukseen Granon kanssa.

”Tahtotilamme oli löytää markkinoiden kokonaisvaltaisin markkinointipalveluiden ja painotuotteiden tuottaja. Kumppani, jonka kanssa voimme yhdessä alkaa vahvistamaan sekä KuPS – brändin mutta ennen kaikkea myös yhteisömme sisällä olevien yritysten nykyaikaisia ja näyttäviä visuaalisia kokonaisuuksia. Näen, että yhteinen tulevaisuutemme on mahdollisuuksia täynnä!”

Myyntijohtaja Mikko Honkonen on innoissaan Granon päästessä isommin mukaan KuPS-perheeseen.

”Grano on ollut Kuopion Palloseuran kumppani jo usean vuoden ajan. Nyt halusimme lähteä mukaan vielä vahvemmin. Granolla on vankka osaaminen markkinointiviestinnän toteuttajana ja haluamme tuoda tämän osaamisen koko KuPS-perheen käyttöön.”

Tuoreen sopimuksen kautta Grano on Kuopion Palloseuran kumppani kaikissa markkinointiviestinnän painopalveluissa ja nousee yhdeksi merkittävimmistä yhteistyötahoista KuPS-perheen sisällä. Sopimuksen kautta on tarkoitus palvella koko yhteisöämme sekä näyttävämmän KuPS-ilmeen mutta myös yrityksille sekä yksityishenkilöille suunnattujen KuPS – tuotteiden avulla. Yhteistyösopimus on monivuotinen.