Kuopion Energia KuPS:n naisten pääyhteistyökumppaniksi

Kuopion Palloseuran pitkäaikainen yhteistyökumppani Kuopion Energia on päättänyt laajentaa KuPS:n kanssa tehtävää yhteistyötä tuleville vuosille. Yhteistyö laajenee kattamaan myös Kansallisen Liigan naisten pääsarjajoukkueen pääyhteistyökumppanuuden.

Kuopion Energian toimitusjohtaja Esa Lindholmin mukaan naisten joukkueen pääyhteistyökumppanuus tukee Kuopion Energian strategiaa vastuullisesti ja tasa-arvoisesti toteutetusta urheilumarkkinoinnista.

”Olemme määrätietoisesti kasvattaneet naisten osuutta urheilusponsoroinnissamme. Pitkä yhteistyöhistoria ja Kuopion Palloseuran hienot otteet Kansallisessa Liigassa vakuuttivat meidät siitä, että saamme panostuksellemme täyden vastineen”, Lindholm iloitsee.

”On ollut ilo tutustua Kuopion Energian vastuulliseen toimintaan ja ihmisiin sen ympärillä. Löysimme molemmille osapuolille hyvää lisäarvoa yhteiseen tulevaisuuteemme ja saamme näin ollen perinteikkään kuopiolaisen yrityksen yhdeksi Kansallisen Liigan joukkueemme keulakuvaksi. Olemme todella innoissamme yhteisestä, entistä syvemmästä tulevaisuudestamme Kuopion Energian kanssa”, summaa Kuopion Palloseuran myynti- & markkinointijohtaja Jukka Voutilainen.

Kuopion Energia on 100 % paikallinen ja taloudellisesti vakaa energiakonserni. Pidämme lämpötilan sopivana ja sähköt päällä kaikissa olosuhteissa, jotta asiakkaamme voi elää tavallista, huoletonta arkea. Se on huolenpitoa, turvallisuutta, läsnäoloa ja palvelua, jonka tuntee sekä iholla että ajatuksissa.