Kolme KuPSilaista kuukauden joukkueessa!

Kuopion Palloseuran kolme sopimuspelaajaa on valittu Veikkausliigan kesäkuun joukkueeseen. Tähdistökokoonpanoon valittiin Seth Saarinen, Clinton Antwi sekä Urho Nissilä.

Veikkausliigan kuukauden joukkueen sekä kuukauden valmentajan valinnasta vastaa Veikkausliiga. Kesäkuun tähdistöjoukkueesta löytyy kolme KuPSin pelaajaa, joka kertookin keltamustien onnistuneesta kuukaudesta.

Toista kertaa putkeen tähdistöjoukkueeseen valittiin Seth Saarinen. Tälle kaudelle FC Hakasta KuPSiin siirtyneen Saarisen läpimurtoa sarjan kärkipelaajiin on ollut ilo seurata. Veikkausliigakauden aikana paljasjalkainen helsinkiläinen on viimeistellyt kaksi maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.

Urho Nissilä täydentää tähdistöjoukkueen keskikenttää ja täysin ansaitusti. Kuopion Palloseuran oma kasvatti on ollut liekeissä läpi kauden ja Mölymäen Modrić on viimeistellyt kuusi maalia 12 ottelussa. Kuudella maalilla Upi on tällä hetkellä Veikkausliigan maalipörssin neljännellä sijalla.

Ghanalaispuolustaja Clinton Antwi on pelannut vakuuttavaa kautta ja vastuuta on tullut sen mukaisesti. Kuopion Palloseuran kaikissa 15 Veikkausliigaottelussa pelannut laitapuolustaja on tehnyt tähän mennessä yhden maalin ja kirjauttanut pistetilille kaksi maalisyöttöä.

Veikkausliigan kesäkuun joukkue (4-3-3):

Maalivahti: Dejan Iliev (HJK)

Puolustajat: Seth Saarinen (KuPS) – Terry Yegbe (SJK) – Juuso Hämäläinen (FC Inter) – Clinton Antwi (KuPS)

Keskikenttä: Urho Nissilä (KuPS) – Matti Peltola (HJK) – Niklas Jokelainen (AC Oulu)

Hyökkäjät: Tommi Jyry (FC Inter) – Willis Furtado (KTP) – Otso Liimatta (AC Oulu)

Kuukauden pelaaja: Tommi Jyry (FC Inter)

Kuukauden valmentaja: Jarkko Wiss (FC Inter)