Keltamusta vahvistuu Fabio Schneiderilla!

Kuopion Palloseura vahvistaa rivejään. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Fabio Schneider liittyy keltamustaan lainasopimuksella saksalaisesta 1. FC Union Berlinistä.

Schneider on Berliinistä kotoisin oleva 19-vuotias monipuolinen keskikenttäpelaaja. Hän on berliiniläisen TSV Rudowin kasvatti ja hän siirtyi kesällä 2015 Union Berlinin organisaatioon. 

183-senttinen parhaiten 10-paikalla viihtyvä nuorukainen on urallaan edustanut Union Berlinin eri nuorisojoukkueita. Bundesliiga-joukkueessa Schneider ei ole vielä kirjannut itselleen minuutteja, mutta hän oli joukkueen kokoonpanossa neljässä talven Euroopan Konferenssiliigan lohkovaiheen ottelussa.

Schneider kävi näyttämässä osaamistaan KuPS:n valmennukselle joulukuun harjoitusjaksolla, jolloin hän esiintyi erinomaisesti. Mikkelin harjoitusturnauksessa keskikenttäpelaaja onnistui myös maalinteossa ottelussa FC Hakaa vastaan.

KuPS:n analyytikko Viki Savonen luonnehtii Schneideria hyväksi viimeistelijäksi, joka pyrkii tekemään juoksuja linjan taakse. Schneider tarjoaa valmennukselle erilaisen vaihtoehdon hyökkäävän keskikenttäpelaajan rooliin. 

”Fabio Schneiderista näkee, että hän on saanut hyvän jalkapallokasvatuksen. Hän on erittäin laadukas peruspelaaja”, Savonen luonnehtii. 

Scheinderin lainasopimus KuPS:n kanssa ulottuu kesän siirtoikkunaan saakka, jonka jälkeen seurat arvioivat pelaajan tilannetta uudestaan.

Herzlich willkommen in Kuopio Fabio!