Kiitokset Kari ”Skipi” Happoselle yhteisistä vuosistamme !

KUVA: Miska Savolainen

Perinteikkään vapaaehtoisryhmän pitkäaikainen uurastaja siirtyy katsojan rooliin

Satavuotiaan Kuopion Palloseuran perinteikäs taustayhteisö KuPS IV vastaa seuran kotiottelutapahtumien järjestämisestä monikymmenvuotisen kokemuksensa turvin. Veikkausliigan kotiottelutapahtuman onnistuminen edellyttää ahkeralta seuraväeltä rautaista ammattiosaamista monella eri toimialalla. Kari ”Skipi” Happonen lukeutuu ”Nelosen” kaikkein pitkäaikaisimpiin jäseniin ja nyt hän on päättänyt lopettaa talkootyöt monen kymmenen vuoden mittaisen uurastuksen jälkeen.

Happonen on erittäin tunnettu hahmo kuopiolaisen jalkapalloväen keskuudessa. Hän on toiminut vuosien varrella monenlaisessa vapaaehtoistehtävässä, viime vuosina pääasiassa järjestyksenvalvojana. Nyt ”Skipi” on päättänyt jättää tehtävät nuoremmilleen ja siirtyy tämän syksyn jälkeen vakiokatsojan rooliin Väre Areenan lehtereille.

Kari on nähnyt rakastamansa keltamustan pelejä 1950-luvulta lähtien päästen moneen otteeseen juhlimaan Suomen mestaruutta. Hän pääsee kannustamaan ensi kaudella suosikkijoukkuettaan kausikorttikatsomosta käsin kotimaisesta huippufutiksesta nauttien.

Juhlavuottaan viettävä Kuopion Palloseura kiittää suuresti keltamustaa työn sankaria kuopiolaisen huippujalkapalloilun hyväksi tekemänsä suurenmoisen työpanoksen johdosta. Peleissä tavataan. Sydämellinen kiitos ”Skipi” ja Banzai !!!