Kaksi uutta pelaajasopimusta

Saga Kaikkonen ja Meeri Karjalainen liittyvät mestarijoukkueeseen

Suomen mestarijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta pian alkavaa pelikautta 2022 varten. Maalivahti Meeri Karjalainen (s. 2003) ja hyökkääjä Saga Kaikkonen (s. 2005) liittyvät nyt liigajoukkueen pelaajavahvuuteen uusina sopimuspelaajina ja pääsevät siten jatkamaan omia pelaajauriaan Suomen parhaan joukkueen riveissä.

Karjalainen on Pallokissojen kasvatti. Hän oli jo viime kaudella mukana KuPS:n liigajoukkueen harjoituksissa ja oli loppukesästä valmiudessa myös tuuraamaan silloin poissaollutta liigamaalivahtia. Meeri liittyy nyt virallisesti liigajoukkueen kolmanneksi maalivahdiksi.

Kaikkonen on Siilinjärven Palloseuran kasvatti. Hän siirtyi Pallokissoihin 2018 ja on kuulunut nuorten maajoukkuerinkiin. Hyökkääjä onnistui maalinteossa joulukuussa 2021 pelatussa U17-maajoukkueen harjoitusottelussa. Karjalainen ja Kaikkonen pelasivat lisäksi joulukuisessa KuPS:n harjoituspelissä, jossa liigajoukkue Tampereen Ilves kukistui maalein 0-5.

Nousujohteinen pelaajapolku valtakunnan huipputasolle saakka

Pelaajakaksikko siirtyi muutama vuosi sitten Kuopion Palloseuran junioreihin Pallokissojen yhdistyessä KuPS:n kanssa. Kuopiossa vallitseekin tällä hetkellä erinomainen tilanne, sillä Kuopion Palloseura on Subway Kansallisen Liigan hallitseva mestari ja uusi joukkue KuPS Akatemia pelaa tänä vuonna ykkösessä saatuaan haltuunsa ykköseen nousseen KuFu:n sarjapaikan.

Nuorilla pelaajilla on tämän lisäksi mahdollisuus pelata B-tyttöjen divisioonaa sekä osallistua Kuopion urheiluakatemian laadukkaaseen toimintaan. Tämä monipuolinen kokonaisuus takaa pelaajille nousujohteisen kehittymispolun ja arvokkaan peliajan hankkimisen jossain näistä joukkueista, harjoittelun tapahtuessa pääosin liigajoukkueen mukana.

Subway Kansallisessa Liigassa pelaavan Kuopion Palloseuran kevään harjoituskausi alkoi maanantaina 3. tammikuuta. Suomen Cupin ottelut alkavat tammikuun lopussa ja liigan pelikausi on alkamassa maaliskuun loppupuolella.