Jani Honkavaara valittu A-maajoukkueen valmennustiimiin

Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara on valittu mukaan Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen valmennustiimiin.

Mestarivalmentaja Jani Honkavaara on nostettu mukaan Markku Kanervan luotsaamaan A-maajoukkueen valmennustiimiin. Honsulle valmennuspaikka suomalaisen jalkapallon lippulaivassa oli vastustamaton tarjous, josta ei voinut kieltäytyä.

”Olen otettu, että Markku Kanerva halusi minut mukaan valmennustiimiinsä ja että pääsen työskentelemään hänen ja muun valmennustiimin kanssa suomalaisen jalkapallon lippulaivassa eli A-maajoukkueessa. Yhteinen unelmamme on päästä MM-kisoihin vuonna 2026, mutta päätavoite on viedä suomalaista jalkapalloa eteenpäin. On hienoa päästä tekemään työtä tuon unelman ja tavoitteen puolesta”, kertoo Honkavaara.

A-maajoukkue pestistä huolimatta Jani Honkavaara jatkaa Kuopion Palloseuran päävalmentajana normaaliin tapaan aina sopimuskauden loppuun asti.

”Pohdimme tietenkin sitä, miten tämä tulee vaikuttamaan työhöni Kuopion Palloseurassa, mutta totesimme päällekkäisyyksien olevan niin vähäisiä, että on mahdollista liittyä A-maajoukkueeseen jo syksyn maaotteluissa. Joka tapauksessa työskentelen sopimuskauteni loppuun asti normaalisti Kuopion Palloseurassa”, kertoo Honsu.

Kuopion Palloseura onnittelee Jani Honkavaaraa uudesta valmennuspestistä!