Jaakko Oksanen KuPS:n keskikentälle!

Kuopion Palloseura vahvistaa keskikenttäänsä. KuPS on tehnyt sopimuksen 21-vuotiaan Jaakko Oksasen kanssa. Oksasen sopimus kestää kauden 2023 loppuun ja sisältää myös option kaudesta 2024.

Jaakko Oksanen on Keravan Pallo-75:n kasvatti, joka siirtyi jo nuorena Helsingin Jalkapalloklubin organisaatioon. HJK:ssa Oksanen kirjasi tililleen kaksi Suomen Cupin ottelua ja myös pienet minuutit Veikkausliigasta ollessaan vasta 16-vuotias. 

Talvella 2018 Oksanen siirtyi Englannin Championshipissa pelaavan Brentfordin organisaatioon. Championshipissa vastuu jäi kuitenkin varsin vähäiseksi ja kaudelle 2020-21 Oksanen siirtyi lainasopimuksella sarjatasoa alempana League Onessa pelaavaan AFC Wimbledoniin. 

Donsissa Oksanen oli suuressa vastuussa ja keräsi isoja minuutteja, mutta lainasopimuksen päättyessä ja emoseura Brentfordin noustua Valioliigaan tie edustusjoukkueessa oli jälleen tukkoinen. Niinpä edessä oli jälleen siirto lainalle Skotlannin Championshipissa pelaavaan Greenock Morton FC:n paitaan. Skotlannissa vastuuta tuli jälleen mukavasti ja Oksanen pelasi vahvan kauden skottijoukkueen keskikentällä.

Heinäkuun alusta lähtien Oksanen on ollut ilman sopimusta yhteiselon päättyessä Brentfordin kanssa ja näin siirto KuPS:aan oli mahdollinen.

Pelaajana Jaakko Oksanen on poikkeuksellisen hyvän pelikäsityksen omaava vahvasti pallollinen keskikenttäpelaaja. Hän pystyy löytämään oikeat pallolliset ratkaisut tilanteessa, kuin tilanteessa ja syöttövalikoimasta löytyvät erinomaiset lyhyet ja pitkät syötöt.

Oksanen on myös erinomaisesti liikkuva pelaaja ja hän pystyy hallitsemaan isojakin tiloja kentällä. Pallottomana hän on myös kamppailuvoimainen ja pärjää hyvin keskialueen kovissakin väännöissä.

Oksanen on poikkeuksellinen hyvän pelikäsityksen omaava vahva pallollinen keskikenttäpelaaja. Pystyy löytämään oikeat pallolliset ratkaisut tilanteessa kuin tilanteessa on se sitten lyhyempi syöttö tai pitkä syöttö linjan taakse.

Omaa hyvän liikkeen ja pystyy hallitsemaan isoja tiloja kentällä. On myös kamppailuvoimainen ja pärjää hyvin keskialueen tärkeissä väännöissä.

Oksanen on edustuskelpoinen kansainvälisen siirtoikkunan auetessa 13. heinäkuuta.

Tervetuloa Kuopioon ja keltamustaan Jaakko!