Jaakko Oksanen jatkaa Kuopiossa!

Kuopion Palloseura on käyttänyt Jaakko Oksasen pelaajasopimuksen option kaudesta 2024 ja sen myötä 22-vuotias keskikenttäpelaaja nähdään keltamustissa myös ensi vuonna.

KuPS on käytättänyt Jaakko Oksasen pelaajasopimuksen option kaudesta 2024. Keskikenttäpelaaja saapui Kuopion Palloseuraan heinäkuussa 2022 vapaalla siirrolla ja hyvän pelinkäsityksen omaava keskikenttäpelaaja esittänyt vakuuttavia otteita Veikkausliigassa. Näytöt toivatkin kutsun tammikuussa A-maajoukkueleirille, jolloin Oksanen pääsi tekemään oman huuhkajadebyyttinsä.

22-vuotias Oksanen on pukenut tähän mennessä Kuopion Palloseuran pelipaidan päälleen 49 ottelussa, joissa tehoja on tullut kolmen maalin ja yhden maalisyötön verran. Puolustavana keskikenttäpelaajana raatava Oksanen on kerännyt Veikkausliigaotteluita KuPSin paidassa 36 kappaletta. Kauden 2022 päätteeksi Oksanen valittiin Kuopion Palloseuran vuoden pelaajaksi sekä vuoden nuori pelaajaksi.

Oksaselle peliuran jatkuminen Kuopiossa on mieluinen asia.

”Jatkan keltamustissa hyvillä fiiliksillä. Olen viihtynyt hyvin Kuopiossa. KuPS on seurana ollut loistava paikka treenata ja pelata. Etenkin meidän kannattajamme ovat uskomattomia ja odotan innolla, että pääsen heidän eteensä taas esiintymään”, kertoo Oksanen.

Keskikentän taituri ei ole kuitenkaan täysin tyytyväinen juuri päättyneen kauden peliesityksiinsä, ja tavoitteet tulevalle kaudelle ovatkin korkealla.

”Kausi 2023 jätti omalta osalta hieman toivomisen varaa, omat pelisuoritukset eivät täysin itseäni tyydyttäneet. Tulevaan kauteen kuitenkin olen itselleni asettanut isot tavoitteet ja uskon, että joukkueena pystymme saavuttamaan isoja juttuja”, kuvailee Oksanen.