Hyökkääjä Eetu Rissanen onnistui maalinteossa AC Oulu-pelissä

”Olin valmiina maalin edessä ja oli helppo pistää pallo sisään”

Kuopion Palloseuran hyökkääjä Eetu Rissanen kunnostautui maalinteossa lauantaisessa harjoituspelissä. Rissanen viimeisteli 1-0-maalinsa toisen puoliajan alussa ja Lippumäen hienossa jalkapallohallissa pelattu AC Oulu-ottelu päättyi kuopiolaisten ansaittuun 2-0-kotivoittoon.

”Me rakensimme hyökkäystilanteen hyvin alhaalta asti. Saku Savolainen pelattiin sivurajalla läpi ja pallo tuli minulle. Olin valmiina maalin edessä ja siitä oli helppo työ pistää pallo sisään. Se oli meiltä aika hyvä peli. Meidän pelaaminen kehittyy koko ajan eteenpäin ja joukkueen oma juttu löytyy aina vaan paremmin. AC Oulu-ottelu oli meidän joukkueelta tosi hyvä suoritus”, Eetu kuvailee lauantaista harjoituspeliä, jossa hän pääsi pelaamaan noin 64 minuuttia aloitusvihellyksestä lähtien.

”Tavoitteena on murtautua pelaavaan kokoonpanoon”

PK-37:n kasvatti on pelannut tähän mennessä yhteensä neljä Veikkausliigaottelua. Eetu pelasi viime vuonna kakkosessa KuFussa ja ykkösessä Vaasan Palloseuran riveissä. Tänä vuonna hän tähtää peliaikaan Veikkausliigajoukkueen kokoonpanossa. ”Tein viime vuonna Vaasassa kolme maalia. Nyt tavoitteena on päästä pelaamaan täällä mahdollisimman paljon ja murtautumaan pelaavaan kokoonpanoon. Lauantaisesta harjoituspelistä jäi hyvä fiilis. Hyökkääjä elää maaleista ja toivoo tietenkin joka peliin maaleja. Joukkueena me onnistuimme AC Oulu-pelissä hyvin”, Rissanen muistuttaa.