Harjoituspeli KuPS – FF Jaro lauantaina klo 15.00

Lauantainen harjoitusottelu pelataan Väre Areenan talvisissa ja lumisissa olosuhteissa

Uuteen Veikkausliigakauteen valmistautuva Kuopion Palloseura pelaa lauantaina seuraavan pelinsä. Kevätohjelmassa on harjoituspeli pietarsaarelaista FF Jaroa vastaan. Ottelu pelataan Väre Areenalla kello 15.00 alkaen ja yleisöllä on tällä kertaa vapaa pääsy iltapäivän otteluun.

Väre Areenalla vallitsevat kovin talviset ja lumiset olosuhteet pitkän talven jäljiltä. Käytössä on rajattu määrä katsomolohkoja pääkatsomorakennuksesta, aurinkokatsomo ei ole tällä kertaa käytössä. Avoimet pääkatsomopaikat löytyvät katsomon keskiosasta. Väre Areenan pysäköintialue ei ole käytössä lähialueen rakennustöiden takia lauantain ottelussa. Kahviopalvelut löytyvät ottelutapahtuman ajan stadionravintola Paitsiosta.


KuPSTV näyttää ottelun tilaajilleen!

Ottelua voit seurata myös suorana lähetyksenä KuPSTV:n kautta. Ottelun lähetyksestä vastaa Livekset ja mediakuutioon saapuu kuopiolaisille tuttu selostaja: Pauli Savenius. Harjoitusottelun katsominen vaatii voimassa olevan KuPSTV tilauksen. Katso ottelu:

https://kupstv.fi/kups/games/g/ltc9fjycKuopioon palannut keskikenttämaestro Petteri Pennanen ja uusi keskuspuolustaja Kristopher Da Graca ovat myös liittynyt KuPS-joukkueeseen ja mahdollisesti pelaavat jo lauantaisessa harjoitusottelussa.

Otteluun saapuvaa yleisöä kehotetaankin noudattamaan mitä suurinta varovaisuutta stadionalueella ja pääkatsomossa liikkuessaan.