Hannah Sharts siirtyy KuPS:iin

Amerikkalaispuolustaja liittyy ensi viikolla mestarijoukkueen pelaajavahvuuteen

Subway Kansallisen Liigan kaksinkertainen mestarijoukkue Kuopion Palloseura on hankkinut riveihinsä uuden amerikkalaispelaajan. KuPS ja puolustaja Hannah Sharts (23) ovat solmineet pelikauden 2023 kattavan yksivuotisen pelaajasopimuksen, joka sisältää myös lyhyen testijakson. Sharts lähtee maanantaina matkustamaan kohti Kuopiota ja keskiviikkona hänen on määrä liittyä joukkueen harjoituksiin.

Sharts aloittaa innokkain mielin oman pelaajauransa Suomen parhaassa seurajoukkueessa.

”Pelaaminen tässä seurassa ’maailman onnellisimmassa maassa’ on unelmien täyttymys. Olen niin kiitollinen tästä mahdollisuudesta enkä malta odottaa sitä hetkeä, jolloin me pääsemme osoittamaan osaamistamme yleisölle”, Sharts kuvailee omia tunnelmiaan.


KuPS-valmentaja Ollipekka Ojala odottaa uudelta topparilta ennen kaikkea johtajuutta.

”Me olemme hakeneet selkeästi johtajuutta tämän kauden keskuspuolustukseen ja toivottavasti hän on johtajatyyppiä. Hän on toiminut kapteenina aiemmissa joukkueissaan ja on fyysinen pelaaja. Odotamme hänen sopeutuvan nopeasti meidän pelitapaamme ja keskiviikkona hänen on tarkoitus olla mukana harjoituksissamme pitkän matkustamisen jälkeen”, Ojala toteaa.