Grolls ja Tools ja Kuopion Palloseura jatkavat yhteistyötä

Grolls&Tools ja KuPS ovat tehneet menestykkäästi yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Sujuvan yhteistyön taustalla on yhteiset arvot, joiden takana molemmat yritykset voivat seisoa. Yhteistyön yhdeksi tärkeimmäksi asiaksi on vuosien aikana noussut, jo perinteeksi muodostunut Raksafutis -turnaus.

Kuopion Palloseuran myynti- ja markkinointipäällikkö Tero Taipale on yhteistyön jatkoon tyytyväinen.

– Hienoa päästä jatkamaan yhteistyötä pitkäaikaisen kumppanimme kanssa. Yhteistyömme yksi olennainen elementti on jo perinteeksi muodostunut Kuopion alueen rakennusalan yrityksille yhdessä järjestettävä Raksafutis -turnaus. Turnaus on tarkoitus järjestää jälleen tulevana kesänä elokuun puolen välin paikkeilla, joten turnauksen järjestelyt on jo saatu startattua ja ensimmäiset ennakkoilmoittautumisetkin on otettu vastaan, kertoo Taipale hymyillen.


Väre Areenalla elokuussa 2022 viimeksi järjestetty Raksafutis on tärkeä osio kumppanuutta myös Grolls&Toolsin aluemyyntipäällikkö Mikko Sairaselle.

– Me arvostamme kumppanuuksissa aitoa yhteistyötä, joten siksi oli luontevaa jatkaa kumppanuutta KuPS:in kanssa. Raksafutis on kasvanut jo eräänlaiseksi ilmiöksi asiakkaidemme keskuudessa, joten haluamme ehdottomasti jatkaa tätä perinnettä yhdessä KuPS:in kanssa. Meistä on tärkeää olla mukana paikallisessa seuratoiminnassa ja osa kumppanuusverkostoa, joten myös siksi KuPS on meille luonteva kumppani, kommentoi Sairanen yhteistyötä.

Kuopion Palloseura ja Grolls&Tools tiedottavat Raksafutis 2023 -tapahtumasta heti kun päivämäärä on lyöty lukkoon tulevalle vuodelle. Grolls&Tools on ammattilaisten erikoismyymälä Kuopion Kolmisopessa, joka tarjoaa työvaatteet, suojaimet, työkalut sekä tarvikkeet rakennustyömaille, teollisuuteen ja logistiikkaan.