Gentjana Rochi on lokakuun kuukauden pelaaja

Kuopion Palloseuran tähtihyökkääjä äänestettiin lokakuun parhaimmaksi liigapelaajaksi

Subway Kansallisen Liigan värikäs pelikausi 2023 on päättynyt Kuopion Palloseuran riemukkaisiin mestaruusjuhliin ja pelikauden jälkeen järjestettiin Veikkauksen tämän kauden viimeinen äänestys, jossa liigapelaajat pääsivät valitsemaan lokakuun kuukauden pelaajaa. Hyökkääjä Gentjana Rochi voitti äänestyksen ja hän on siten Veikkauksen lokakuun kuukauden pelaaja.

Pohjois-Makedonian A-maajoukkuepelaaja esitti hienoja otteita tämän kauden peleissä. Rochi pelasi tällä kaudella 20 liigaottelua tehden 13 liigamaalia ja antaen neljä maalisyöttöä. Rochi ja Aino Kröger jakoivat mestarijoukkueen tämän kauden maalikuningattaren arvonimen molempien yllettyä 13 liigamaaliin. Rochi on pelannut viiden KuPS-kautensa aikana 103 liigaottelua keltamustan riveissä tehden 89 liigamaalia. Maalitykki on pelannut Suomen kentillä yhteensä 145 liigaottelua Jyväskylän Pallokerhon ja Kuopion Palloseuran väreissä tehden yhteensä 128 liigamaalia. ”Gentja” toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Genelecin kummipelaajana.

Lue lisää tästä:
https://www.veikkaus.fi/fi/veikkausuutiset/sponsorointi2023/jalkapallo/041023-kansallinen-liiga-kuukurkistus_kkpelaaja_syys

Gentjanan kummiyritys: